Motor de 9,8-9,9 CP ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Motor de 9,8-9,9 CP ?
Dupa ce am trecut prin 2,5 si 6 CP m-am stabilit (definitiv prin prisma limitarii greutatii motorului) la 9,9 CP. Ce opinie aveti despre Tohatsu 9,8 CP, este silentios, este economic fata de celelalte din aceeasi putere ? Stiu doar ca este cel mai usor si l-am gasit la un pret foarte bun in UK, ce-i drept la pachet cu o gonflabila Excel SD330 (daca stie careva mai multe despre aceasta barca pentru mine ar fi exceptional !).
Multumesc !
Multumesc !
- Lucius
- utilizator constant
Folosim in gasca noastra un Tohatsu 9.8 in doi timpi de 5 ani. Pescuim in jur de 25-30 de zile pe an 90% la stiuca in Delta. Motorul nu este silentios fata de alte marci poate este un pic mai zgomotos, insa este fiabila, rezistenta, la stiucarit te mai incurci in monofilamente, mai trage namol la racire, si tai cu ea vegetatie cat cu o motocoasa. Am abuza de saraca cat se poate si pana la ora actuala a supravietuit fara reparatii.
Probabil cele in doi timpi sunt mai zgomotoase, n-am mentionat, motorul cu pricina este in patru timpi.Lucius scrie:Folosim in gasca noastra un Tohatsu 9.8 in doi timpi de 5 ani. Pescuim in jur de 25-30 de zile pe an 90% la stiuca in Delta. Motorul nu este silentios fata de alte marci poate este un pic mai zgomotos, insa este fiabila, rezistenta, la stiucarit te mai incurci in monofilamente, mai trage namol la racire, si tai cu ea vegetatie cat cu o motocoasa. Am abuza de saraca cat se poate si pana la ora actuala a supravietuit fara reparatii.
Multam' pentru interventie !
- kuin tauti
- veteran
[quote="kuintautti"]in jur la 40 kg...[/quote
Dumitre, parca ai un Grand, spune-mi si me te rog, de cand il ai si cum se comporta la lipituri.
Ca sa nu zica Poppy ca ii furam subiectul, da mai e cel mai usor motor de aproape 10 cai 4t, are 37 kg, altele au 50+ si nu sunt "portabile". Tohatsu e producator mare, si face si toate nissan-urile dar si mercury-urile pina in 15 cai (la merc nu au de 9.8cp)
9.9 4t deja e prea greu- 50+
Dumitre, parca ai un Grand, spune-mi si me te rog, de cand il ai si cum se comporta la lipituri.
Ca sa nu zica Poppy ca ii furam subiectul, da mai e cel mai usor motor de aproape 10 cai 4t, are 37 kg, altele au 50+ si nu sunt "portabile". Tohatsu e producator mare, si face si toate nissan-urile dar si mercury-urile pina in 15 cai (la merc nu au de 9.8cp)
9.9 4t deja e prea greu- 50+
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.