Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
va salut,pescarul__amator scrie:buna ziua
sunt din tulcea si va impartasesc pasiunea(nebunia)..am 2 canoe si ma tenteaza un motor... cum v-au mai spus si alti colegi de aici ar fi bine mai intai sa testati utilitatea barcii cu familia in ea (eu astept primavara)...ce au spus altii despre valuri pe canale este foarte adevarat era sa ma basculez cu o laguna 535 su 5 oameni in ea..la dunavat spre perisor..asa ca trebuie intai testata barca si vazut ce se poate face sa fie stabila
da, despre el e vorba ......el are la canoe aripioarele de care vorbeam si avea si un 2,3 honda pe care vroia sa-l vanda (datorita zgomotului pe care-l produce motorul).Cat priveste vremea ''canoei'' abia astept sa apara , sa ne cunoastem si sa ma initiez cat mai bine .Va salut.pescarul__amator scrie:acum am revenit pe forum si am vazut raspunsul Dvs, ce spuneti de aripioarele facute din fibra..cred ca stiu despre cine este vb..il cheama Cristi si sta pe undeva langa Tulco..de la el am luat nebunia cu canoea, iar problema stabilitatii sunt sigur ca se rezolva cu niste flotoare..am vazut f multe variante pe youtube insa necazul barcilor rapide pe canale presupune baita datorita valurilor inalte..cu acele prelate se rezolva..dar devine scumpa achizitia finala.si incomod de folosit..si cum au spus altii mai bine o lotca din lemn..si aici se gaseste pontonier sa o accepte legata langa el.
eu vreau canoea pentru portabilitatea pe acoperisul masinii si posibilitatea de a o lua pe lacurile de munte....cand o fi vremea de canoe poate ne gasim sa schimbam pareri si idei
Cu respect Adrian Pacurici