Motor de 2,5 cp sau 4 cp pentru canoe?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Salutare tuturor,
Nu am patit nimic !!!!; poate ''m-am dat putin la fund'' in sensul ca nu am mai postat pe aci de mult ,nici nu am intrat pe forum de mult; a inceput sa se miste treaba si stau mai putin pe acasa in fata pc-ului......
Canoea merge foarte fain cu 2,5 cp suzuki(usor si silentios) .....inca nu m-am pozat in ea dar cum o fac postez si niste poze .Legat de motorul de 4 cp -cineva a zis ca va veni cu un motor sa-l puna pe canoe sa vedem cum merge si sa vedem si diferentele ......atunci probabil am sa pot sa scriu mai multe impresii ! s-auzim numa de bine!
Nu am patit nimic !!!!; poate ''m-am dat putin la fund'' in sensul ca nu am mai postat pe aci de mult ,nici nu am intrat pe forum de mult; a inceput sa se miste treaba si stau mai putin pe acasa in fata pc-ului......
Canoea merge foarte fain cu 2,5 cp suzuki(usor si silentios) .....inca nu m-am pozat in ea dar cum o fac postez si niste poze .Legat de motorul de 4 cp -cineva a zis ca va veni cu un motor sa-l puna pe canoe sa vedem cum merge si sa vedem si diferentele ......atunci probabil am sa pot sa scriu mai multe impresii ! s-auzim numa de bine!

pentru domeniul meu de activitate (tehnica dentara) sunt specifice anumite perioade in care se castiga mai bine cum ar fi:
- inainte si dupa sarbatorile de Paste , in lunile de vara cand vin ''ai nostrii de afara''mai sunt niste perioade bune cand se termina cu lucrarile toamnei si toata lumea se pregateste sa intre la iernat;
-ca si perioade foarte proaste sunt :decembrie -februarie august-octombrie etc sau perioada cand colaboratorii mei isi mai ponteaza cate un concediu

in sensul acesta si-a mai dat drum treba, sa nu ma intelegeti gresit!(ca nu-i nimic pe roz!)