Montura Alabama

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Ian 2012, 21:26

De mult nu am vazut chestie mai tampita !
Ii contrar a cea ce intelegem noi prin pescuit , nu cadreaza !

2 naluci pe linie nu merge , da 5 !

La schema aia poti da cu orice par din obor , mulinel tare si fir gros , in caz de agatatura sau daca intre 5 odata !

Stefan Dinu , nu stiu cata experienta ai , da dupa fraza aia "tu stii ce inseamna sa stai cu un crap de 4 kile in drill pe Sarulesti" , am inceput sa am unele banuieli :) , prin urmare iti spun ca poti curata bine o balta sau o portiune de rau cu scule de spin .

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Ian 2012, 21:33

umbla avatul in bancuri .nu mereu. nu oricand. si nu ce-i foarte mari.barosanii sunt ca pescarii dedicati; solitari :lol:
pe ce-i de kil si-un pic poti sa-i "topesti" si c-un rnr in anumite locuri si intr-un anume timp. faci genocid. noii pescari contra noii generatii piscicole. care pe care .eu nu mai pomenesc de locurile astea nici la prieteni.unii pur si simplu nu pot sa se opreasca. zici ca-s drogati. e ca o betie. betia avatului,betia stiucii,bibanului etc.
si nici monturile astea nu-s de pomenit:taparine, bombele fixistilor,lingura cu gruburi mici pe ancora( na,c-am zis-o)si altele ..de ucidere in masa in mod zis sportiv.
pentru ca unii, n-au discernamant.
si noi ceilalti, care vrem sa-i invatam sa prinda nu doar sa pescuiasca,ca sa nu fie dezamagiti ,constata-m ca nu mai putem sa-i si educam.
de aceea cred ca (cu riscul de a fi considerat egoist) anumite metode considerate pe buna dreptate, sau nu ,eficiente,nu trebuie popularizate.
muuuammaa .cred ca-i cel mai mare post al meu. da' mi-am pus toata "amareala"
:lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Ian 2012, 23:00

SF scrie:De mult nu am vazut chestie mai tampita !
Ii contrar a cea ce intelegem noi prin pescuit , nu cadreaza !

2 naluci pe linie nu merge , da 5 !

La schema aia poti da cu orice par din obor , mulinel tare si fir gros , in caz de agatatura sau daca intre 5 odata !

Stefan Dinu , nu stiu cata experienta ai , da dupa fraza aia "tu stii ce inseamna sa stai cu un crap de 4 kile in drill pe Sarulesti" , am inceput sa am unele banuieli :) , prin urmare iti spun ca poti curata bine o balta sau o portiune de rau cu scule de spin .
Ai dreptate ... nu sti ce experienta am eu ... si nu sti cam ce fac eu pe o balta. Nici nu imi bat capul sa iti povestesc.
Cred ca ati uitat toti de unde s-a plecat. Era cam asa: uite o chestie noua ... e interesanta ... poate merge si la noi ... poate se poate adapta. Dar noi incepem ca e prea american, ca la noi nu cadreaza, ca fac jaf baietii pe balti cu chestia asta.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2012, 10:24

StefanDinu scrie:...
Cred ca ati uitat toti de unde s-a plecat. Era cam asa: uite o chestie noua ... e interesanta ... poate merge si la noi ... poate se poate adapta. Dar noi incepem ca e prea american, ca la noi nu cadreaza, ca fac jaf baietii pe balti cu chestia asta.
...se intelege ca susti ideea utilizarii acestei monturi
...atat timp cat la noi este ilegala , eu zic sa abandonam subiectul , fara prea mult "tam-tam"...sau "tiki-taka"... cum era ?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2012, 11:39

old_radu scrie:
StefanDinu scrie:...
...se intelege ca susti ideea utilizarii acestei monturi
...atat timp cat la noi este ilegala , eu zic sa abandonam subiectul , fara prea mult "tam-tam"...sau "tiki-taka"... cum era ?
Poate are omul interes direct sa promoveze produsul :wink: ca doar e detinatorul unui mag. on-line cu putini vizitatori , se poate vedea sub semnatura :lol: :lol:

Sau cine stie poate ca va prinde omul mai mult peste la super naluca asta ...ca-n rest :oops: e cam deranj. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Ian 2012, 11:41

... folosirea monturii respective se numeste braconaj, nici nu trebuie sa gandesti prea mult pentru a iti da seama de asta ...

decizia de a folosi anumite "monturi" se face in functie de ceea ce urmareste persoana respectiva atunci cand se duce la pescuit ... daca il intereseaza doar sacosa atunci evident va pune o minune dintr-asta si va face 10 kile de avatei juvenili in cateva minute ...

ps : si da, se poate f*** un loc de pescuit dand doar la spinning ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 03 Ian 2012, 12:50

Cred ca s-a terminat și băutura de la Crăciun.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 03 Ian 2012, 18:45

Cred ca esti pe langa :)

Te las in pace , sa-ti adaptezi montura , poate in loc de 5 tu pui 12 , aia ar fi treaba , sau mai multe ...... :arrow:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2012, 19:00

SF scrie:Cred ca esti pe langa :)

Te las in pace , sa-ti adaptezi montura , poate in loc de 5 tu pui 12 , aia ar fi treaba , sau mai multe ...... :arrow:
Eu nu cred ....sunt sigur :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 03 Ian 2012, 19:08

.....poate are omul interes direct sa promoveze produsul.....
am vazut zeci de "pescari" cu 10 viermi/twistere insirate, pescuind la avat...si nu de ieri. :roll:
nenorocirea aia suna a paguba. :lol: deocamdata nu vad fomistii sa sacrifice 6-8-10 voblere...

Scrie răspuns