Sa nu fim prea duri ...uite un tip care a câștigat un concurs important cu asa ceva. Dacă te gândești ca spinnerbait-ul este destul de aproape ca formă dar identic d.p.v. al ideii poate vedem altfel lucrurile.elias scrie:Mai bine sa pescuim direct cu parasuta.Sau cu plasa.De ce sa nu radem tot,asa dintr-o data.Sunt destui tampiti care incearca sa faca din pescuit cu totul altceva decat este el de fapt.Din pacate si aici sunt destui "paraleli"pentru care nascocirea asta e mana cereasca.Pentru ei prinsul unui peste inseamna plantatul intr-un loc si invartirea la "manivela" una-ntruna,doar doar se agata si la ei ceva.
Montura Alabama
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Nu pot decat sa sper ca avatul va ramane asa cum il stiu eu...un tip cu vedere buna care se lasa cu greu prins.Desi de cand o pus Gigi link-ul asta pun pariu ca 80% din cei de aici abia asteapta sa dea cu asa ceva.Acolo pestii aia se intorc in apa,aici se intorc de pe o parte pe alta-n tigaie.Si apoi mai apare si cate-un"meserias"care zice,bai ce i-am spart azi 

- StefanDinu
- veteran
Cineva spunea mai de mult ca braconierii nu citesc forumul asta asa ca putem sta liniștițielias scrie:Nu pot decat sa sper ca avatul va ramane asa cum il stiu eu...un tip cu vedere buna care se lasa cu greu prins.Desi de cand o pus Gigi link-ul asta pun pariu ca 80% din cei de aici abia asteapta sa dea cu asa ceva.Acolo pestii aia se intorc in apa,aici se intorc de pe o parte pe alta-n tigaie.

Acum cred ca omul care cauta tehnici și năluci noi este un cu totul alt fel de pescar. Pescarul de tigaie nu risca cu o tehnica noua. El are deja o tehnica proprie care da roade. De ce sa se riște? E are un vobler cu care prinde ... dacă îl pierde își cumpără alte 5 ... fix aceeași culoare, dimensiune și magazin.
Devenind doar puțin mai serioși, cred ca nu năluca prinde pestele ... sau lanseta ... sau echipamentul în general. Ci pescarul.
80%...
nu cred .cum nu cred nici in montura aia. parerea mea e ca-i o chichita pur comerciala. nici nu-i de pescuit cu ea , asa, cum pescuim noi.
uita-te la montura drasko.e amintire decand au aparut gumele si a invatat lumea sa le pescuiasca.
oricum in afara de biba nici un peste serios de la noi nu umbla in bancuri ca bass-ii aia ,tinuti infometati ,prin cine stie ce lighean , special pentru promovarea unor "avioane".
nu cred .cum nu cred nici in montura aia. parerea mea e ca-i o chichita pur comerciala. nici nu-i de pescuit cu ea , asa, cum pescuim noi.
uita-te la montura drasko.e amintire decand au aparut gumele si a invatat lumea sa le pescuiasca.
oricum in afara de biba nici un peste serios de la noi nu umbla in bancuri ca bass-ii aia ,tinuti infometati ,prin cine stie ce lighean , special pentru promovarea unor "avioane".
- StefanDinu
- veteran
Eu am inca in minte o poza de anul asta cu avati intinsi pe iarba.Asa vreo 23,desi in total erau dupa spusele pescarului 40.Toti in jurul la 1-1,5kg.Am ramas socat.Pentru ca-l stiu pe acel baiat plus ca locul e unul foarte drag mie.Acolo am facut ceva filmulete cu si despre avati...c&r.Trist e ca apoi "ne intrebam" de ce naiba noi nu prindem si de aia de 4-5kg.Ce sa-i raspund?
- StefanDinu
- veteran
Eu sunt convins ca nu, insa este posibil sa fi aflat locatia de aici .... am patit eu cu somotei... si niste pescari din Mures.StefanDinu scrie:Si crezi ca tipul a decimat populația de avatei cu o nălucă anume despre care a aflat pe acest forum?
Parca ma simteam mai "vinovat" si parca "furau pestii de la mine"...