Montura Alabama

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Ian 2012, 19:30

elias scrie:Mai bine sa pescuim direct cu parasuta.Sau cu plasa.De ce sa nu radem tot,asa dintr-o data.Sunt destui tampiti care incearca sa faca din pescuit cu totul altceva decat este el de fapt.Din pacate si aici sunt destui "paraleli"pentru care nascocirea asta e mana cereasca.Pentru ei prinsul unui peste inseamna plantatul intr-un loc si invartirea la "manivela" una-ntruna,doar doar se agata si la ei ceva.
Sa nu fim prea duri ...uite un tip care a câștigat un concurs important cu asa ceva. Dacă te gândești ca spinnerbait-ul este destul de aproape ca formă dar identic d.p.v. al ideii poate vedem altfel lucrurile.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Ian 2012, 19:35

...Drace ,chiar functioneaza...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Ian 2012, 19:39

Nu pot decat sa sper ca avatul va ramane asa cum il stiu eu...un tip cu vedere buna care se lasa cu greu prins.Desi de cand o pus Gigi link-ul asta pun pariu ca 80% din cei de aici abia asteapta sa dea cu asa ceva.Acolo pestii aia se intorc in apa,aici se intorc de pe o parte pe alta-n tigaie.Si apoi mai apare si cate-un"meserias"care zice,bai ce i-am spart azi :evil:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Ian 2012, 19:44

elias scrie:Nu pot decat sa sper ca avatul va ramane asa cum il stiu eu...un tip cu vedere buna care se lasa cu greu prins.Desi de cand o pus Gigi link-ul asta pun pariu ca 80% din cei de aici abia asteapta sa dea cu asa ceva.Acolo pestii aia se intorc in apa,aici se intorc de pe o parte pe alta-n tigaie.
Cineva spunea mai de mult ca braconierii nu citesc forumul asta asa ca putem sta liniștiți :lol: .
Acum cred ca omul care cauta tehnici și năluci noi este un cu totul alt fel de pescar. Pescarul de tigaie nu risca cu o tehnica noua. El are deja o tehnica proprie care da roade. De ce sa se riște? E are un vobler cu care prinde ... dacă îl pierde își cumpără alte 5 ... fix aceeași culoare, dimensiune și magazin.
Devenind doar puțin mai serioși, cred ca nu năluca prinde pestele ... sau lanseta ... sau echipamentul în general. Ci pescarul.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Ian 2012, 19:48

80%...
nu cred .cum nu cred nici in montura aia. parerea mea e ca-i o chichita pur comerciala. nici nu-i de pescuit cu ea , asa, cum pescuim noi.
uita-te la montura drasko.e amintire decand au aparut gumele si a invatat lumea sa le pescuiasca.
oricum in afara de biba nici un peste serios de la noi nu umbla in bancuri ca bass-ii aia ,tinuti infometati ,prin cine stie ce lighean , special pentru promovarea unor "avioane".

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Ian 2012, 19:51

rine scrie:oricum in afara de biba nici un peste serios de la noi nu umbla in bancuri ca bass-ii aia ,tinuti infometati ,prin cine stie ce lighean , special pentru promovarea unor "avioane".
Tu vorbești serios sau doar vrei sa ii faci reclama proasta la jucărie :lol: ?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Ian 2012, 19:56

Eu am inca in minte o poza de anul asta cu avati intinsi pe iarba.Asa vreo 23,desi in total erau dupa spusele pescarului 40.Toti in jurul la 1-1,5kg.Am ramas socat.Pentru ca-l stiu pe acel baiat plus ca locul e unul foarte drag mie.Acolo am facut ceva filmulete cu si despre avati...c&r.Trist e ca apoi "ne intrebam" de ce naiba noi nu prindem si de aia de 4-5kg.Ce sa-i raspund?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Ian 2012, 19:58

Si crezi ca tipul a decimat populația de avatei cu o nălucă anume despre care a aflat pe acest forum?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2012, 20:01

...hmmm
...ma si gandesc la o agatatura cu montura Alabama , echipata cu 5 voblere , care ramane pe fundul raului
...iti aduci aminte de toti americanii
:lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Ian 2012, 20:02

StefanDinu scrie:Si crezi ca tipul a decimat populația de avatei cu o nălucă anume despre care a aflat pe acest forum?
Eu sunt convins ca nu, insa este posibil sa fi aflat locatia de aici .... am patit eu cu somotei... si niste pescari din Mures.
Parca ma simteam mai "vinovat" si parca "furau pestii de la mine"...

Scrie răspuns