Doresc să îmi cumpăr un fir textil pentru pescuitul șalăului pe Mureș în zona județului Arad, de aceea aș dori câteva păreri ale pescarilor cu experiență, în special a celor care cunosc și au mai pescuit pe aceste zone, DAR întrebarea nu se adresează doar lor, evident, rămânând ca orice sfat să fie binevenit!
Am citit pe acest forum (dar și pe alte pagini) destul de multe păreri despre firul textil (marcă, culoare, proprietăți - senzitivitate, grosime, rezistență, abraziune, îmbibare cu apă, etc.) astfel încât am reușit cu brio să mă pierd

Concret, dpdv al pescarului la șalău cu jigul pe Mureș, ținând cont de dimensiunea medie a peștilor, de agățături, curentul apei, și altele, ce fir textil recomandați și, dacă administratorii nu văd în asta o reclamă ci strict o informație extrem de utilă pentru evitarea replicilor (falsurilor), de unde le achiziționați ca să fiți siguri că primiți ceea ce trebuie? Sau puteți să mă contactați în privat pt asta.
M-ar interesa: mărci, culoare, grosime și orice altceva considerați util.
Dacă aveți chef și completați și cu câteva idei despre leaderul de fluorocarbon, măcar grosimea/grosimile orientative experimentate de voi, atunci ar fi cu atât mai utilă experiența transmisă de voi.
Vă mulțumesc în avans pentru orice informație!