Doresc s? îmi cump?r un fir textil pentru pescuitul ?al?ului pe Mure? în zona jude?ului Arad, de aceea a? dori câteva p?reri ale pescarilor cu experien??, în special a celor care cunosc ?i au mai pescuit pe aceste zone, DAR întrebarea nu se adreseaz? doar lor, evident, r?mânând ca orice sfat s? fie binevenit!
Am citit pe acest forum (dar ?i pe alte pagini) destul de multe p?reri despre firul textil (marc?, culoare, propriet??i - senzitivitate, grosime, rezisten??, abraziune, îmbibare cu ap?, etc.) astfel încât am reu?it cu brio s? m? pierd
Concret, dpdv al pescarului la ?al?u cu jigul pe Mure?, ?inând cont de dimensiunea medie a pe?tilor, de ag???turi, curentul apei, ?i altele, ce fir textil recomanda?i ?i, dac? administratorii nu v?d în asta o reclam? ci strict o informa?ie extrem de util? pentru evitarea replicilor (falsurilor), de unde le achizi?iona?i ca s? fi?i siguri c? primi?i ceea ce trebuie? Sau pute?i s? m? contacta?i în privat pt asta.
M-ar interesa: m?rci, culoare, grosime ?i orice altceva considera?i util.
Dac? ave?i chef ?i completa?i ?i cu câteva idei despre leaderul de fluorocarbon, m?car grosimea/grosimile orientative experimentate de voi, atunci ar fi cu atât mai util? experien?a transmis? de voi.
V? mul?umesc în avans pentru orice informa?ie!