Monofilamente
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
or fi fost triple indreptate la alta partida de pescuit,cu alt fir,poate in agataturi.e bine periodic sa-ti verifici triplele,altfel pierzi cand nu te astepti.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
si cea ce ai spus tu Michael ar fi fost o teorie buna, dar ideea e ca voblerul respectiv era la prima lui pescuiala, deci nici asta nu merge ...
eu consider eventual ca au avut ceva in neregula triplele alea, poate au facut parte dintr-un lot de triple ptr. copii ...
eu consider eventual ca au avut ceva in neregula triplele alea, poate au facut parte dintr-un lot de triple ptr. copii ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
eu am folosit cu succes colmic power 0.18Adi_ scrie:un mono bun, dar la diametru mai mic, un 0.18, care stiti?
e special pentru pus pe mulineta de spining
nu prea are memorie, tare,rezistent la uzura, alungire redusa la tractiune.
vezi sa fie made in japan
din tot ce am incercat pana acum(si am probat multe marci) mi se pare cel mai bun mono de spining
bun e si berkley dar parca nu e la fel de tare la acelasi diametru.
inca ceva:eu cand ma mai apuca testarea le pun pe cantar si trag sa vad la cat se rupe ca altfel toate parerile si comparatiile sunt subiective.
storm scrie:Tavi scrie:Mi-am comandat eu neshte sigloane, tre sa aparastorm scrie:De monofilamentele de la abrevis(machinegun,siglon f) stiti ceva?Inafara ca sint mai scumpe......
Dupa ce le dai la apa poate ne spui si noua ce e de capul lor,ca dupa reclama toate sint nemaivazute si nemaintilnite
Am dat cu machinegun de 4.5 lb.
Se lanseaza f. fain cu el, culoarea interesanta, pare a nu fi vizibil sub apa.
Deocamdata atat.
-
- utilizator constant
monofilamente
incercati ninja 0,20 0,25.nu mai vorbesc de 0,30 in special la voblere.criminal fir .se gaseste la arow