tot de la trabuco as recomanda cu incredere monoul T-Force Spinning sinking diferite diametre, ce fol eu e 0.22, un fir deosebit de rezistent pentru un mono atat la nod cat si la abraziune,are culaore verde inchis.bogdank scrie:Am gasit un monofilar super, Trabucco T-Force Black Bass Direct Control. La 0,22 tragi de el la nesimtire, nu se rupe. In sfirsit un mono de care sunt multumit.
Monofilamente
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
be smart be silent be deadly.....
eu folosesc T-Force Match, si sunt placut impresionat de el, e foarte matasos si este complet invizibil, pe langa astea, mai are si o rezistenta foarte mare la rupere si nod.
mai folosesc si River Trout tot de la trabucco, este ok, rezista bine si la frecari de pietre si crengi, dar nu imi prea place culoare la el ... mi se pare destul de vizibil in apa.
mai folosesc si River Trout tot de la trabucco, este ok, rezista bine si la frecari de pietre si crengi, dar nu imi prea place culoare la el ... mi se pare destul de vizibil in apa.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
ce diametru?d4md3od scrie:eu folosesc T-Force Match, si sunt placut impresionat de el, e foarte matasos si este complet invizibil, pe langa astea, mai are si o rezistenta foarte mare la rupere si nod.
.
am si eu pe acasa o rola de 0,16. cred ca o sa-l incerc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Adi_ scrie:ce diametru?d4md3od scrie:eu folosesc T-Force Match, si sunt placut impresionat de el, e foarte matasos si este complet invizibil, pe langa astea, mai are si o rezistenta foarte mare la rupere si nod.
.
am si eu pe acasa o rola de 0,16. cred ca o sa-l incerc.
eu folosesc de 0,16 si 0,18 ... ambele variante pentru clean ... nu se vede deloc in apa si e rezistent , de aceea il prefer pe ala ...
la firul de 0,16 am avut in bat si o stiuca de vreo 4Kg si s-a comportat formidabil,dar din pacate s-a dus inainte de a o scoate pe mal pentru ca mi-a indreptat triplele de pe un Salmo Bullhead de 4,5 ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
adica cu un mono de 0,16 ai tras de el si primele care au cedat au fost ancorele voblerului ?d4md3od scrie: la firul de 0,16 am avut in bat si o stiuca de vreo 4Kg si s-a comportat formidabil,dar din pacate s-a dus inainte de a o scoate pe mal pentru ca mi-a indreptat triplele de pe un Salmo Bullhead de 4,5 ...

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.