monofilament
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
Pina in 2002 Berkley producea doua fire, cu caracteristici oarecum opuse: SensiThin (elasticitate scazuta, rezistenta mica, rigid) si Tournament Strength (elasticitate mare, rezistenta mare, suplu). Din 2003 le-au "unit" intr-un singur fir: Sensation, care pastreaza caracteristicile combinate ale celor doua (elasticitate scazuta, rezistenta mare).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
Ce fir fluo folositi? Eu am luat o rola de 0.22mm (de aceea pe care scrie made in Japan
) si mi se pare ca am luat tzeapa...
Deja dupa vreo 3-4 partide de pescuit a devenit cam rigid si se rupe destul de repede. De fapt, "destul de repede" este putin spus, il rup cu mainile fara probleme si n-are aproape deloc elasticitate
Se gasesc si contrafacute pe piata????

Deja dupa vreo 3-4 partide de pescuit a devenit cam rigid si se rupe destul de repede. De fapt, "destul de repede" este putin spus, il rup cu mainile fara probleme si n-are aproape deloc elasticitate
Se gasesc si contrafacute pe piata????
Am importat de la 0,12 la 0,40mm, dar s-au terminat.gabor scrie:intrebarea era oarecum adresata importatorului. de ce nu importa sensation si cu alte diametre?

Fiind sfarsit de sezon, urmatorul import, la primavara.
Asa cum spune si Wavedancer, as prefera ca intrebarile adresate noua, sa imi fie transmise pe email la office@arw.ro sau pe forumul site-ului nostru, dintr-un singur motiv: desi ma straduiesc, nu apuc sa citesc toate postarile de pe forum (mai sunt si alte forumuri - de crap, de vanatoare, airguns, etc.)
Marius Cocarla (Arrow)
- costica_fishing
- veteran
Ce fel de yo-zuri?danr scrie:eu am primit de la cineva monofilament fluo YO-ZURI
este o bunaciune
in general firele fluo sunt mai proaste, am observat si eu
rigide si naspete
insa asta este la fel ca un mono bun obisnuit
Eu mi-am comandat Hybrid, alb de 12 lb si verde de 20 lb.

Prostia se plateste!
- costica_fishing
- veteran