exista, nu exista comparatie, eu am comparat-o si stiu ce vorbesc cand spun jocuri, mici. mici! mici! dar sunt, poate Q-ul tau nu are, nu pot sa vorbesc, stiu sigur ca Q-urile din magazin aveau!Sorin scrie:
Ovidiu ,
e posibil sa fiu eu vreun norocos , dar chiar nu are jocuri si am mai pus mana pe cateva ...e o mulineta f bine legata , conceputa special pt ata , deci robusta din toate pct de vedere
desi Ryobi applause e o mulineta chiar buna in opinia mea , nu exsita termene de comparatie intre cele 2
nimic de zis mulineta era ok, mergea fin, rotund...singura... bine impachatata..mi-a placut, dar la vremea aia nu am vrut sa dau 1200Ron, tocmai din cauza acelor mici jocuri.
nu vreau perfectiune..nu ma derajeaza o zgarietura...un joc, o trepidatie...un defect. ci dimpotriva, nu vreau ceva perfect, orice lucru bun dupa opinia mea are o chestie care nu e perfecta, indiferent ca e vorba de automobile sau mulinete.
Clar Daiwa face niste mulinete bune, dar anul asta dupa barca si motor, nu mai investesc in scule, am 4 lansete, si 3 mulinete, daca se rup o sa le schimb.