mobilitatea manivelei?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Mai 2008, 11:26

Sorin scrie:
Ovidiu ,
e posibil sa fiu eu vreun norocos , dar chiar nu are jocuri si am mai pus mana pe cateva ...e o mulineta f bine legata , conceputa special pt ata , deci robusta din toate pct de vedere

desi Ryobi applause e o mulineta chiar buna in opinia mea , nu exsita termene de comparatie intre cele 2
exista, nu exista comparatie, eu am comparat-o si stiu ce vorbesc cand spun jocuri, mici. mici! mici! dar sunt, poate Q-ul tau nu are, nu pot sa vorbesc, stiu sigur ca Q-urile din magazin aveau!
nimic de zis mulineta era ok, mergea fin, rotund...singura... bine impachatata..mi-a placut, dar la vremea aia nu am vrut sa dau 1200Ron, tocmai din cauza acelor mici jocuri.

nu vreau perfectiune..nu ma derajeaza o zgarietura...un joc, o trepidatie...un defect. ci dimpotriva, nu vreau ceva perfect, orice lucru bun dupa opinia mea are o chestie care nu e perfecta, indiferent ca e vorba de automobile sau mulinete.

Clar Daiwa face niste mulinete bune, dar anul asta dupa barca si motor, nu mai investesc in scule, am 4 lansete, si 3 mulinete, daca se rup o sa le schimb.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Mai 2008, 11:45

Ovidiu ,
jocuri micimicimici........sigur ca tre sa aiba o toleranta intre piese ca altfel nu se misca
aici era vorba insa de jocuri de 1-2 mm ceea ce e mult ....
eu nu discutam optiuni personale ( nu de alta dar iar se ajunge la ideea ca se prinde peste si cu scule de obor ) ci dadeam niste explicatii referitor la jocuri , cauza lor si care sunt importante sau nu
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Mai 2008, 12:59

Pe infinity q asta nu ma apucat sa-l miros , deci pas .
Stardicu are jocuri nou-nout , asa din start . Pe a meu l-am vindut dupa ce i-am marit jocurile . TP are si el niste jocuri , tot asa din start . Si Stella , da parca ceva mai mici .
Saltiga in schimb ii alta mincare de peste , manivela se infileteaza direct si nu are decit o directie , ca rusii , tot inainte . Nu poti sa dai fir din manivela , ca nu prea are butonasu respectiv , ii numa cu dus , fara intors hahaha!!! Simplu si fara complicatii , da tot parca are niste jocuri , sau mi se pare mie , sau chiar conteaza hahaha!!!

Fir Intins!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Mai 2008, 13:09

Sorin scrie:Ovidiu ,
jocuri micimicimici........sigur ca tre sa aiba o toleranta intre piese ca altfel nu se misca
aici era vorba insa de jocuri de 1-2 mm ceea ce e mult ....
eu nu discutam optiuni personale ( nu de alta dar iar se ajunge la ideea ca se prinde peste si cu scule de obor ) ci dadeam niste explicatii referitor la jocuri , cauza lor si care sunt importante sau nu
Sunt intru totul de acord cu tine, Sorin. Concluzia ar fi ca jocuri exista si e normal sa existe.
Totusi din ce spunea Irod , cred ca se referea la jocuri serioase...cand vorbim de milimetri la plural, pot fi deranjante aceste jocuri.

Am si eu o asemenea mulineta cu joc al manivelei destul de mare inainte inapoi... inainte sa cupleze... e un joc de 2-3 mm, desi e de spin mulineta (bannax omega) o folosesc la stationar pe Dunare,la spin ma enerveaza jocul manivelei, altfel misca f bine o am de 4 ani si in afara de chestia cu manivela nu are nimic si a prins crapi frumusei si luptatori pe Dunare.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 08 Mai 2008, 21:07

ok, treaba e asa. Acum m-am convins ca toate Stradic fac asa si a mea nu face exceptie :lol: de fapt pe mine nu ma deranjaza acest joc , mai ales ca repet apare atunci cand blochez tamburul (asta inseamna ca necesita un pic de efort ca sa apara, nu este un joc spontan) ca si cel in ax pe care il amintea Sorin la un moment dat si pe care il consider foarte suparator atunci cand apare.

Worth
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Worth » 09 Mai 2008, 00:28

Salut. Eu am Daiwa Certate 2500 si nu am nici un fel de joc in manivela. M-am jucat cu ea vreo 5 minute si n-am sesizat jocurile alea de care vorbiti voi :?

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 09 Mai 2008, 08:21

salut Worth .

japan tackle custom .astept varianta 3000.intra pe mail si vezi ca am un mesaj cu owner hook.
walleye

Scrie răspuns