Mister Twister vs Mann's
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cel mai mult imi plac Super Shad-urile. Dar daca e sa aleg intre Mann's si Mister Twister, prefer Mann's-ul.
Fiecare dintre cele doua au anumite neajunsuri. MT-urile mi se par prea tari. Mann's-urile sint prea moi cand temperatura e ridicata si se rup prea usor. Insa in conditii de iarna, devin mai tari, numa' bune, as zice
Fiecare dintre cele doua au anumite neajunsuri. MT-urile mi se par prea tari. Mann's-urile sint prea moi cand temperatura e ridicata si se rup prea usor. Insa in conditii de iarna, devin mai tari, numa' bune, as zice

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Stefan Tudose
- Moderator
- mihai izbiceni
- veteran
[quote="razvan m."]Cel mai mult imi plac Super Shad-urile. Dar daca e sa aleg intre Mann's si Mister Twister, prefer Mann's-ul.
Esti la fel ca mine nu dau un Mann"s sau un Super Shad pe un M.T dar am si M.T au si ele rolul lor cate o data dar pescuind mai mult cu Mann"s logic ca MT nu a dat rezultate
Esti la fel ca mine nu dau un Mann"s sau un Super Shad pe un M.T dar am si M.T au si ele rolul lor cate o data dar pescuind mai mult cu Mann"s logic ca MT nu a dat rezultate

Nu stiu cat de bune sunt MANN'S-urile,sau ca sunt mai bune ca MT. deoarece nu pescuiesc cu ele,cel mai mult pescuiesc cu BASS ASSASSIN.
Dar va pot spune sigur ca cel putin in Houston f.rar gasesti MANN'S in magazinele de pescuit in schimb gasesti tot felul de alte firme ce produc grub-uri ,shad-uri si alte tipuri de plastice.
Trageti concluzia pe care o doriti.
Jean Scurtu
Dar va pot spune sigur ca cel putin in Houston f.rar gasesti MANN'S in magazinele de pescuit in schimb gasesti tot felul de alte firme ce produc grub-uri ,shad-uri si alte tipuri de plastice.
Trageti concluzia pe care o doriti.
Jean Scurtu
- mihai izbiceni
- veteran
Am dat si eu cu Bassassassin f bune dar la noi sunt putine modele ,am incercat si pe Cabela's cu Mann's dar nu au ce ma intereseaza nimic de acolo se pare ca America nu le vrea,dar au aparut si la noi probleme cu ele ,nu se mai importa ca vezi doamne nu stiu ce substanta toxica contin dar eu cred ca sunt ceva interese acolo.Romania tara tuturor posibilitatilor