Mister Twister vs Mann's

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 09 Feb 2007, 18:56

mihai izbiceni scrie:Am dat si eu cu Bassassassin f bune dar la noi sunt putine modele ,am incercat si pe Cabela's cu Mann's dar nu au ce ma intereseaza nimic de acolo se pare ca America nu le vrea,dar au aparut si la noi probleme cu ele ,nu se mai importa ca vezi doamne nu stiu ce substanta toxica contin dar eu cred ca sunt ceva interese acolo.Romania tara tuturor posibilitatilor :lol:
Cred ca daca MANN'S -urile ar fii mai bune decat celelalte ce se gasesc aici ar fii pline magazinele de ele.E doar presupunerea mea bazata pe faptul ca o marfa ce nu e prea cautata de pescari(din diferite motive) nu o gasesti in magazine aici,dar s-ar putea sa fie alte motive.

Si aici in U.S.A, cand intri intr-un magazin de perscuit ametesti uitandu-te la cate plastice gasesti ,facute de "n"firme si MANN'S aproape ca sar in ochi prin....lipsa lor ,sau nr. redus de modele expuse.

Nu le-am incercat deoarece avand rezultate f. bune cu BASS ASSASSIN nu vad rostul sa dau bani in plus pe ceva ce poate ca merge ,poate ca nu.

Poate ca in Romania fiind alti pesti sa fie f. bune dar aici nu am vazut MANN'S sa fie printre preferintele pescarilor americani(citind forum-urile americane de pescuit si vazand lipsa lor din magazine).

Jean Scurtu

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 09 Feb 2007, 22:05

La cat de bine mananca salaul MT , altceva nici nu am incercat.....sincer...Doar la voblere mai dau.......din cand in cand.... :wink:

Scrie răspuns