mincioc pt voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
eheeeeei......pai sa dea Dumnezeu sa fie asta cea mai mare problema : sa prind atatia pesti mari de sa trebuiasca sa-i scot cu minciogu si sa ma deranjeze ca s-a agatat ancora in plasa 

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Minciocul din plasa fina nu e bun de nimic in spinning. Singurele minciocuri care nu-ti dau bataie de cap cind se agata voblerul sau lingura sunt cele cu ochiuri largi facute din mono. Cu mono de doi milimetri si mai mult. Sunt facute pentru pescuitul in ocean, deci cam greu de gasit in Romania din cauze usor de inteles.
Tudor

Tudor
Eu am un minciog Germina, o antichitate de dinainte de '89, cu plasa cu ochiuri mari. Nu l-am inlocuit pentru ca este cea mai veche piesa a mea, care a capatat o mare valoare sentimentala datorita capturilor scoase de-a lungul timpului.
Se mai agata triplele de la voblere, dar se descalcesc destul de usor.
Asadar, in lipsa de mincioage cu plasa mono si alte chestii exotice, recomand unul cu plasa cu ochiuri mari. Cu cat sunt mai mici ochiurile, cu atata e mai mare bataia de cap
Se mai agata triplele de la voblere, dar se descalcesc destul de usor.
Asadar, in lipsa de mincioage cu plasa mono si alte chestii exotice, recomand unul cu plasa cu ochiuri mari. Cu cat sunt mai mici ochiurile, cu atata e mai mare bataia de cap

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.