mepps aglia nr.7

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Iul 2010, 13:42

Bestialule, pune mana si prinde peste, lasa achizitiile :lol: :lol: :lol:

somnul nu se prinde la mepps de 7 dar e si asta o idee...invata-te la jig daca vrei rezultate :wink: daca nu , ramai in mediocritatea rezultatelor la vober si rotative. By za way, se prinde si la astea dar tre sa sti unde a le uza :lol: Daca nu, poti mere la Scorei si te asezi la coada, oricum aia am vazut cum lanseaza la mijto, habar n-au unde e pragul acolo si ce structuri is in larg, dar deh, pestele le face pe plac, cateodata :twisted:

Pana una alta io ma chinui sa prind unu la lingura, dar ma plictisesc repede si dau tat la jig :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Iul 2010, 16:05

Am facut CR mai repede decat a-si fi vrut :lol: Si cand te gandesti ca dadeam la misto,in dorul lelii.Apoi tot asa o venit si-o plecat si el :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Aug 2010, 08:34

pikeman scrie:Bestialule, pune mana si prinde peste, lasa achizitiile :lol: :lol: :lol:

somnul nu se prinde la mepps de 7 dar e si asta o idee...invata-te la jig daca vrei rezultate :wink: daca nu , ramai in mediocritatea rezultatelor la vober si rotative. By za way, se prinde si la astea dar tre sa sti unde a le uza :lol: Daca nu, poti mere la Scorei si te asezi la coada, oricum aia am vazut cum lanseaza la mijto, habar n-au unde e pragul acolo si ce structuri is in larg, dar deh, pestele le face pe plac, cateodata :twisted:

Pana una alta io ma chinui sa prind unu la lingura, dar ma plictisesc repede si dau tat la jig :lol:
meppsul de 7 il vreau pentru stiuca dar, nu ma supar daca intra si somn.
:D
pentru jig inca n-am bat. deocamdata studiez problema testand betele prietenilor si cunoscutilor ocazional chiar si ale necunoscutilor ca sa stiu cat de cat cam ce mi s-ar potrivi mai bine din ceea ce ofera piata.
asta nu ma impiedica insa sa mai dau din cand in cand la jig cu unul din betele de spin insa, astea sunt destul de lungi si nu prea am control asupra nalucii . am avut rezultate doar la marlite cu jiguri mari si plastice mici si medii.

Scrie răspuns