la banii astia imi cumpar voblere rapala
mepps aglia nr.7
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: mepps aglia nr.7
[quote="kingofbeasts"]a incercat cineva rotativa asta?
Am avut doar imitatie( rotativa nr. 7) dupa un original al unui coleg , care tine in vitrina ,.... dar e mareeeeee ....si tras incet aproape de suprafata face valuri de te uzi la picioare ,daca stai pe mal
..... La stiuca cred ca ar merge dar la somn
.... trei bucati am lasat in busteni( trei culori diferite ) , dar nu-mi pare rau
, oricum n-am prins cu ele ....
Ps. Poza din link n-am reusit sa deschid ,dar ma gandesc ca e acelasi produs ....
PPs. Dupa mine mepps. nr.3-4 e de ajuns ....
Am avut doar imitatie( rotativa nr. 7) dupa un original al unui coleg , care tine in vitrina ,.... dar e mareeeeee ....si tras incet aproape de suprafata face valuri de te uzi la picioare ,daca stai pe mal
Ps. Poza din link n-am reusit sa deschid ,dar ma gandesc ca e acelasi produs ....
PPs. Dupa mine mepps. nr.3-4 e de ajuns ....
- kingofbeasts
- veteran

- kingofbeasts
- veteran

27 RON e putin in general, dar mult pana saptamana viitoare (ca ma lasat aproape lefter nanoflexul). insa o sa achizitionez macar 2.
comparativ cu cele pe care am vrut sa le iau de pe cabelas(si la care inca ma mai gandesc ) asta e la juma de pret.
dau oricand 2 voblere pe o rotativa buna. (sunt metalist de mic copil)
comparativ cu cele pe care am vrut sa le iau de pe cabelas(si la care inca ma mai gandesc ) asta e la juma de pret.
dau oricand 2 voblere pe o rotativa buna. (sunt metalist de mic copil)
Multumesc ! ... ale mele aveau doar o singura culoare ( nichel, cupru , si tabla normala ) ,iar coada era alba la toate .... erau bune de prins busteni , au prins atat de bine incat n-am reusit sa eliberez niciuna
Iar la suprafata faceau niste valuri ....
Dupa colegii mei care au vazut e perfect la Rechini ....
- kingofbeasts
- veteran

elias scrie:adiwolf scrie:27lei o rotativa???![]()
![]()
![]()
la banii astia imi cumpar voblere rapala
Da,atat e...Nu-si merita banii,cu una de 3 faci mai multa treaba, daca nu cumva te grabesti asa ca mine
daca ai cumparat si nu-ti trebuie ti-o iau eu . da un mp.