razvan m. scrie:
...Firma Maver nu imi place. Nu am vazut pe la noi nimic de calitate de la aceasta firma. Numai chinezisme. Nu zic ca nu ar face si lucruri bune.
Nu-mi permit sa te contrazic, dar in Oradea nu am vazut prea multe scule mai de soi decat Maver-urile, e drept, si din cauza slabei oferte de la alte firme. Bineinteles e discutabila capacitatea mea de discriminare (mi-am prezentat "saga" in topicul cu lanseta pt. incepatori), dar n-as putea afirma ca o varga Superlitium 55SL, Z01 SL, Z03 SL, o rubesiana M57, pe care le-am pipait la magazin, sunt "chinezisme", chiar daca sunt produse in China, probabil. Nu zic nimic despre lansete, pt. ca as putea fi acuzat de subiectivism (anul asta tocmai mi-am luat cateva lansete Maver, 3 de spinning si una de match). Un singur exemplu pot sa-ti dau, pt. ca am un oarecare etalon: lanseta de match. Chiar ieri am vazut un filmulet (ca doar e iarna) facut de Walter Tamas, campionul mondial 2004 la stationar la CM din Belgia, in care omul isi prezenta sculele (scule frecate, pescuite, nu noi). Ei bine, din 6 lansete, 3 erau Maver. Si, spre incantarea mea, printre ele era si Diamond Match Flash-ul pe care il am si eu. Se cheama ca n-am facut o alegere proasta: daca un campion mondial e multumit de ea, inseamna ca un ageamiu ca mine poate si el sa sperie pestii destul de eficient cu respectiva unealta

.
Trebuie sa ma repet, nu sustin ca sunt cele mai bune. Pot afirma insa ca sunt destule altele mai proaste (sau care mie nu-mi plac, sic!). Si mai pot afirma un lucru: pretul este absolut decent.