Maver STILO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pickerul ii un fel de feeder dar mai scurt, sub 3 m si foarte fin. Ai zice ca seamana cu un bat de lingura, dar are varful foarte sensibil.
Se pescuieste cu el la fund, cu sau fara cosuletz. La albitura.
Tind sa cred ca de asta e.
Se pescuieste cu el la fund, cu sau fara cosuletz. La albitura.
Tind sa cred ca de asta e.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
pai ugly stick-urile sunt cele mai renuminte, nu?razvan m. scrie:Si eu as fi curios de un bat de spinning cu varf de fibra de sticla, pentru pescuit cu voblere. Inca nu am gasit nimic pe gustul meu.
in alta ordine de idei, nu de mult am vazut pe la arrow o lanseta (parca cormoran) cu varf de fibra de sticla. cred ca era lunga (2.40) si daca nu ma insel e una din versiunile noi de black bull.
-
- senior
exista si modelul de 2.40m pt ca e la mine in mana.pt mine(gusturile chiar nu se discuta) e buna pt ca io in general folosesc fire f subtiri 12-16 max 18(la spin) si ma ajuta si la lanseu vf-ul ala subtire cu 12 inele care sunt acolo tocmai pt a-i defini actiunea.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=711
am testat-o cu salmo de 1.5 g si a lansat in jur de 18m cu fir de la trabucco de 16.5.
cu dawn de 3g a lansat in jur de 20m
la jig de 2.5g,blank a lansat peste 20m
in concluzie eu cred ca arunca binisor daca nu bine,si inca mai cere,oscilantele de 8g nefiind ceva peste puterile ei comportandu-se ok.
voi da mai multe date dupa ce mergem maine pe balta s-o testam.
numa bine
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=711
am testat-o cu salmo de 1.5 g si a lansat in jur de 18m cu fir de la trabucco de 16.5.
cu dawn de 3g a lansat in jur de 20m
la jig de 2.5g,blank a lansat peste 20m
in concluzie eu cred ca arunca binisor daca nu bine,si inca mai cere,oscilantele de 8g nefiind ceva peste puterile ei comportandu-se ok.
voi da mai multe date dupa ce mergem maine pe balta s-o testam.
numa bine