Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA
10 iti trebuie 100%
Da, din cele spuse si de voi, cu siguranta marimea 10 imi trebuie.ULK scrie:10 iti trebuie 100%
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
faine Nemernice.
Permite-mi sa iti mai recomand o firma : Merrell . Eu am ceva de la ei de 2 ani si sunt super multumit. Si de cate ori am facut baie cu ei.....
Iarasi in plaja respectiva de pret vei gasi marfa f buna si in magazinele de produse pt alpinism. And they do the work just fine !
eu am niste bocanci de hiking mai catre alpinism care ma tin de 6 ani de zile. Goretex, vibram, noroi, apa, iarna, vara, santier, pescuit, munte
Permite-mi sa iti mai recomand o firma : Merrell . Eu am ceva de la ei de 2 ani si sunt super multumit. Si de cate ori am facut baie cu ei.....
Iarasi in plaja respectiva de pret vei gasi marfa f buna si in magazinele de produse pt alpinism. And they do the work just fine !
eu am niste bocanci de hiking mai catre alpinism care ma tin de 6 ani de zile. Goretex, vibram, noroi, apa, iarna, vara, santier, pescuit, munte

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
MuskMd scrie:faine Nemernice.

Ideea ghetelor de la Simms, e ca vreau sa-i port primavara-vara-toamna la pescuit, normal

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...