Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Re: Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA

Mesaj de ULK » 07 Mar 2012, 09:55

10 iti trebuie 100%
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 10:00

ULK scrie:10 iti trebuie 100%
Da, din cele spuse si de voi, cu siguranta marimea 10 imi trebuie.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Mar 2012, 11:10

faine Nemernice.
Permite-mi sa iti mai recomand o firma : Merrell . Eu am ceva de la ei de 2 ani si sunt super multumit. Si de cate ori am facut baie cu ei.....
Iarasi in plaja respectiva de pret vei gasi marfa f buna si in magazinele de produse pt alpinism. And they do the work just fine !

eu am niste bocanci de hiking mai catre alpinism care ma tin de 6 ani de zile. Goretex, vibram, noroi, apa, iarna, vara, santier, pescuit, munte :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 11:20

MuskMd scrie:faine Nemernice.
Permite-mi sa iti mai recomand o firma : Merrell . Eu am ceva de la ei de 2 ani si sunt super multumit. Si de cate ori am facut baie cu ei.....
Iarasi in plaja respectiva de pret vei gasi marfa f buna si in magazinele de produse pt alpinism. And they do the work just fine !

eu am niste bocanci de hiking mai catre alpinism care ma tin de 6 ani de zile. Goretex, vibram, noroi, apa, iarna, vara, santier, pescuit, munte :D
:D ...Da, si Merrell-ul e ok.....sunt destule firme de apreciat, insa :mrgreen: ...mi-au picat cu tronc ghetele astea :headbash: . Pentru iarna am o pereche de bocanci de la Grisport....de care sunt multumit momentan (ii port deja de 2 ani), talpa Vibram, etc...

Ideea ghetelor de la Simms, e ca vreau sa-i port primavara-vara-toamna la pescuit, normal :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns