Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA

Mesaj de Nemernic » 06 Mar 2012, 23:05

Presupun ca multi dintre noi am facut sau vrem sa facem comenzi in SUA..... Din ce ati comandat, incaltaminte sau imbracaminte, ce marimi ati ales si cum s-au potrivit ?!
Eu, de exemplu, am comandat o camasa si niste pantaloni si M-ul din State era defapt L-ul de la noi.....asa ca am fost nevoit sa fac o alta comanda...si sa aleg marimea S.

Acum, vreau sa comand o pereche de ghete.....eu purtand 43....unii mi-au zis ca, din propria experienta, sa comand marimea 10 ...altii 9..............VOI, dintre cei care ati comandat incaltaminte, ce marime va cumparati in Romania...si ce marime ati comandat in State...si sa se potriveasca ?

:shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ULK
veteran
veteran

Re: Marimi incaltaminte/ imbracaminte SUA

Mesaj de ULK » 06 Mar 2012, 23:50

Daca ai 43 ..mergi pe 10. Eu am 42 si 9-le si 9-1/2 era ok. Asta la Nike. Poate sa difere evetual si in fuctie de producator, dar nu semnificativ, cred. Mergi pe 10 si o sa fie ok.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 00:01

Eu am gasit ceva de la Simms foarte dragute. Ideea e ca nu sunt ghete/ bocanci de iarna si n-am sa port sosete groase....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Mar 2012, 01:08

pune un link sa vedem :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 07 Mar 2012, 02:47

MuskMd scrie:pune un link sa vedem :D
Mare bandit esti...Poate-i ultima pereche si-i sufli cipicii la Nemernic... :P
Am pus piciorul in smecheria aia a lor de masurare.....care vine ca un subler mare....si a rezultat 25,5 cm....
De regula ma cadrez la marimea 10...iar ultima pereche de papucei de la firma Patagonia ( concurenta cu Simms.. :mrgreen: )am luat 10 si 1/2 ...ca in aia ma simteam perfect. dar cam 10 am restul..
Deci incearca sa masori talpa cu doua chestii verticale pe o rigla gradata sa vezi .
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Mar 2012, 08:10

Nemernic scrie:Presupun ca multi dintre noi am facut sau vrem sa facem comenzi in SUA..... Din ce ati comandat, incaltaminte sau imbracaminte, ce marimi ati ales si cum s-au potrivit ?!
Eu, de exemplu, am comandat o camasa si niste pantaloni si M-ul din State era defapt L-ul de la noi.....asa ca am fost nevoit sa fac o alta comanda...si sa aleg marimea S.

Acum, vreau sa comand o pereche de ghete.....eu purtand 43....unii mi-au zis ca, din propria experienta, sa comand marimea 10 ...altii 9..............VOI, dintre cei care ati comandat incaltaminte, ce marime va cumparati in Romania...si ce marime ati comandat in State...si sa se potriveasca ?

:shock:
Depinde de marca, eu mi-am comandat de curind niste pantofi sport de la Under Armour eu avind numarul 42 european...pe sit scrie ca e ok daca iti comanzi numarul pe care-l porti de obicei si ca atare am comandat 8 1/2 =42 ....cind i-am incaltat ca si lungime sunt ok dar pe laterale ma stringeau putin (sau lasat intre timp)

Acum am pe drum inca o pereche de la aceasi firma dar mi-am luat cu jumate de numar mai mare adica 9 =42,5 ....sper sa nu fie probleme .La fel am patit si cu niste tricouri UA de pe Cabelas pe care le-am comandat XL si in care inotam :oops: ,asa incit urmatoarele le-am comandat L si sunt super OK.

Cred totusi ca e vorba si de firma producatoare ....in principiu pe siturile on-line gasesti informatia corecta data de vinzator , adica iti spune daca la anumite modele trebuie sa-ti iei numere mai mari decit de obicei.Nu uitati sa cititi si rewiurile pe care le scriu clientii ,acolo gasiti cele mai exacte pareri despre produse .

Spor domnule coleg. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 07 Mar 2012, 08:51

in mod normal in SUA nr 42 este 8 1/2 si 42,5 este 9 dar va sfatuiesc ,pt 42 sa luati 9.

Numai bine...

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 07 Mar 2012, 08:55

Scuze, pentru 43 cel mai sigur e 10.

Numai bine...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 08:57

MuskMd scrie:pune un link sa vedem :D
http://www.simmsfishing.com/site/Pursui ... e_Mid.html

:mrgreen:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Mar 2012, 09:06

Jedi scrie: Deci incearca sa masori talpa cu doua chestii verticale pe o rigla gradata sa vezi .
Am masurat ....=> 27 cm :mrgreen: .....Dap, o sa comand marimea 10 :respekt:

Multumesc mult tuturor :respekt: :bere:

Cat despre haine.....eu recomand o marime mai mica, cum spuneam mai sus, in loc de M sa se comande S ...samd

Scrie răspuns