Magneziu , Mitchell ? spinning ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adi G
veteran
veteran

Re: lanseta

Mesaj de Adi G » 12 Noi 2010, 12:43

Marinarul scrie:Da , marimea va fi de 2500 (dar asa aveam salvate link-urile si nu le-am mai modificat) , insa modelele pe care le vizez sunt acelea.

Lanseta va fi una la 2.40 sau 2.70 cel mult , putere 15 - 40 gr sau pe aici.
Sper sa se echilibreze bine !
quantum imi place mult, dar marimile alea is mai mult de biban, salau, as zice... nu scrie degeaba "drop shot" prin descriere. din alea io ti-as recomanda exceller plus, stiu 2 baieti care folosesc, amandoi marimea 3000 si-s foarte multumiti, imi face si mie cu ochiu tare de tot. cel mai bine ar fi sa mergi cu batu la magazin, sau sa le cumperi pe amandoua o data si sa montezi acolo mulineta pe el sa vezi cum se echilibreaza, din citite asa e mai greu...
sau, umbli un pic prin magazine, incerci, pipai, testezi si vii acasa si faci comanda in internet :lol:

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Re: lanseta

Mesaj de florin s » 12 Noi 2010, 15:09

Decat exceler plus mai bine asta http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... 732207.uts si iti ajunge acasa undeva la 65$, dar dureaza un pic. Este aproape identica cu daiwa exceler sinplu modelul vechi care se gasea pe cabela's pina nu a intrat modelul nou.

Marinarul
junior
junior

mulineta

Mesaj de Marinarul » 12 Noi 2010, 15:48

E faina mulineta asta si vad ca au si o reductie la ea si acolo e 50 $ . Cum crezi tu (mie unul nu prea imi vine sa cred dar ...) ca imi ajunge mie acasa mulineta asta la 65$ , adica transportul si taxele sa fie numai 15$ ?? Cum pot sa fac magia asta ? N-am pe nimeni care sa vina de acolo incoace ca s-o aduca in bagaj scoasa din cutie ca sa nu para noua si sa nu i-o taxeze la vama ... Astept detalii si fac cinste :) .
Multam mult !

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 12 Noi 2010, 18:36

mulineta supreme (pflueger/shakespeare) este prea usoara, cea de 3000 are 211g, iar cum betele de stiuca trebuie sa fie mai robuste, batul o sa cada in bot . Am observat chiar o ciudatenie, pare sa fie mai echilibrat batul cu cea de 2500, care are piciorul de sustinere asimetric . In rest e o mulineta ok, ofera mult la ~ 300 lei .

despre cabelas tournament, este invers, este o mulineta grea ~320g si s-ar putea sa ai si cu ea probleme pe betele de stiuca scurte sau mai finute.

La stiuca vei folosi fir mai gros asa ca marimea 2500 e un minim .

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florin s » 12 Noi 2010, 23:09

andriipopa75 scrie:mulineta supreme (pflueger/shakespeare) este prea usoara, cea de 3000 are 211g, iar cum betele de stiuca trebuie sa fie mai robuste, batul o sa cada in bot . Am observat chiar o ciudatenie, pare sa fie mai echilibrat batul cu cea de 2500, care are piciorul de sustinere asimetric . In rest e o mulineta ok, ofera mult la ~ 300 lei .

despre cabelas tournament, este invers, este o mulineta grea ~320g si s-ar putea sa ai si cu ea probleme pe betele de stiuca scurte sau mai finute.

La stiuca vei folosi fir mai gros asa ca marimea 2500 e un minim .
Cabela's de 2500 are 9.9 oz. adica aproximativ 280 gr. iar ce de 3000 are 10.9 oz. adica aproximativ 307 gr. si un 2500 ar trebui sa fie suficient la stiuca si nu numai.

Scrie răspuns