magazin online
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
magazin online
Nu vreau sa fie interpretata ca reclama mascata sau ....am gasit un produs care ma intereseaza la un magazin din Ungaria gamefishing.ro intrebarea mea este daca a mai cumparat cineva de la ei? solicita plata in avans dar, preturile par ok, au reduceri si la comenzi mai maricele transport gratuit...parca sunt prea multe avantaje... o fi teapa???
-
- utilizator constant
magazin online
o mulineta...intrebarea era daca sunt seriosi...daca cineva a cumparat de la ei si este multumit?
acuma am vazut acest magazin, dar dintr-o rasfoire succinta a acesti site, am constatat ca la o valoare mai mica de 300lei nu merita sa comanzi deoarece costul transportului pana in Romania este de 100lei
iar pentru Romania nu este acceptata ca modalitate de plata decat plata in avans, nu vor nici card bancar, nici paypal.
drace, pana si curvele sunt mai maleabile la plata
pai daca vrei sa vinzi si chiar vrei banii romanilor si ai celorlati consider ca merita sa iti asumi niste riscuri, daca nu esti in stare, mai bine laso draqu si nu mai afisa astfel de lucruri,uneori este deranjant (pt mine cel putin)
iar pentru Romania nu este acceptata ca modalitate de plata decat plata in avans, nu vor nici card bancar, nici paypal.
drace, pana si curvele sunt mai maleabile la plata

pai daca vrei sa vinzi si chiar vrei banii romanilor si ai celorlati consider ca merita sa iti asumi niste riscuri, daca nu esti in stare, mai bine laso draqu si nu mai afisa astfel de lucruri,uneori este deranjant (pt mine cel putin)
-
- utilizator constant
magazin online
cam ai dreptate..dar ai vazut ce pret au la calcutta?
-
- utilizator constant
magazin online
Stiu ca aveti si altele pe cap acu... dar, va rog, stie cineva ceva de magazinul de care am facut vorbire? am primit confirmarea comenzii si solicita plata in avans si nu stiu daca merita sa platesc sau este doar o alta teapa... un pic de ajutor, va rog...
-
- utilizator constant
magazin online
despre asta:www.gamefishing.ro sper sa ma ierte adminul...
Re: magazin online
da, am vazut si??CC59 scrie:cam ai dreptate..dar ai vazut ce pret au la calcutta?
ia fa un calcul simplu
200$ pret cabelas + 25% transport pana in romania = 250$
250$ x 2.9 = 725lei ajunsa in romania la tine in mana
deci.......unde este marele avantaj??
p.s. cabelas accepta plata cu card de la romani