Crede-ma pe cuvant ! Am comandat niste bib-si ptr iarna si un jaket si ce-o mai fii fost, de care chiar am avut nevoie repede si pe care la dimensiunile mele nu prea le gasesti in Romania, mi-au venit cu UPS si asta au fost taxele ! Si n-a fost singura comanda de la Cabelas !spre exemplificare te poti uita la http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... highlight= si asta ptr ca am comandat o masura gresita !! Din pacate le mai am si acum, daca intereseaza pe cineva !! Linkul din anunt nu mai functioneaza ptr ca nu mai sunt in oferta lor, dear daca vreti le fac eu o pozaadiwolf scrie:
:shock: :shock:
taxa vamala 12% ??!!! :shock: :shock:
hai fi serios,
ai adus vreodata un produs din USA prin posta??
ai comandat ceva de la cabelas si ai fost nevoit sa platesti acest taxe??
sigur nu, altfel nu ai fi spus asemenea lucruri.
oricum, voi faceti cum vreti.
adriane,
astia nu vor nici paypal pt livrari in romania, la faza asta sunt chiar nesimtiti :evil:
magazin online
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Daca e din UE nu platesti nicio taxa vamala, nu mai face vama, vine direct acasa, depinde si de ce origine e produsul!!!
Tot ce se comanda din US sau Japonia de exemplu pentru ca stiu, vine la vama de la posta locala si iti mai pun si baietii factura inauntru, deci se calculeaza la fix - taxa vamala, poate comision vamal - depinde, poate acciza daca e produs cu regim special de tranzit - la scule de pescuit nu cred ca e cazul... poate la megabassi ITO sa fie incadrate la DELUXE
- glumesc, ...plus TVA.
Solutia alternativa e sa gasiti pe cineva pe-acolo sa vi le ridice (le platiti aici cu cardul ca sa nu-l speriati) si vi le pune in colet ca si cadou si le declara o valoare minima, asigurare minima si platiti doar transportul care daca nu depaseste coletul anumite dimensiuni e destul de putin.
Din Ungaria, inafara de transport nu ar trebui sa-ti mai ia ceva fata de pretul afisat pe site care e cu tot cu taxe si ce au mai platit ei cand le-au adus in tara lor.
Tot ce se comanda din US sau Japonia de exemplu pentru ca stiu, vine la vama de la posta locala si iti mai pun si baietii factura inauntru, deci se calculeaza la fix - taxa vamala, poate comision vamal - depinde, poate acciza daca e produs cu regim special de tranzit - la scule de pescuit nu cred ca e cazul... poate la megabassi ITO sa fie incadrate la DELUXE

Solutia alternativa e sa gasiti pe cineva pe-acolo sa vi le ridice (le platiti aici cu cardul ca sa nu-l speriati) si vi le pune in colet ca si cadou si le declara o valoare minima, asigurare minima si platiti doar transportul care daca nu depaseste coletul anumite dimensiuni e destul de putin.
Din Ungaria, inafara de transport nu ar trebui sa-ti mai ia ceva fata de pretul afisat pe site care e cu tot cu taxe si ce au mai platit ei cand le-au adus in tara lor.
Sa mai spun ca am auzit de ei si cica sunt seriosi dar nu e o informatie sigura, de exemplu ca si cum as zice ca a comandat vecinul sau eu si totul e ok. Sanasele sa nu fie nicio scamatorie si sa fie seriosi sunt foarte mari, cauta si tu pe la contact, policy, ce mai au pe-acolo pe site si vezi ce zic despre ei, cu ce se lauda.
andrei,
ai platit atat de mult fiindca ai ales o modalitate de transport mai rapida si implicit mai scumpa, fara sa mai punem la socoteala faptul ca cei de la UPS sunt niste lucratori cu "ochelari de cal" si pusi pe "fapte mari" cand prind cate unul ca tine.
evita pe cat posibil aceasta modalitate de transport si fa in asa fel incat pachetul sa ajunga la posta vamala de cartier sau zona, e altceva
felix, ilarioane,
poate incercati sa pricepeti si voi mai mult decat ce este scris, incercati sa cititi cu mai multa atentie si sa fiti atenti la sugestii
pun capat acestui subiect aici si va doresc cumparaturi usoare, sigure si ieftine
referitor la magazinul ala unguresc, sincer nu imi par deloc mai bune preturile fata de alte magazine online europene, cred ca Tristian ia ghicit cel mai bine cand a facut comparatia cu Arrow-ul autohton
ai platit atat de mult fiindca ai ales o modalitate de transport mai rapida si implicit mai scumpa, fara sa mai punem la socoteala faptul ca cei de la UPS sunt niste lucratori cu "ochelari de cal" si pusi pe "fapte mari" cand prind cate unul ca tine.
evita pe cat posibil aceasta modalitate de transport si fa in asa fel incat pachetul sa ajunga la posta vamala de cartier sau zona, e altceva

felix, ilarioane,
poate incercati sa pricepeti si voi mai mult decat ce este scris, incercati sa cititi cu mai multa atentie si sa fiti atenti la sugestii

pun capat acestui subiect aici si va doresc cumparaturi usoare, sigure si ieftine

referitor la magazinul ala unguresc, sincer nu imi par deloc mai bune preturile fata de alte magazine online europene, cred ca Tristian ia ghicit cel mai bine cand a facut comparatia cu Arrow-ul autohton
- kingofbeasts
- veteran
Re: magazin online
deci , pana la urma a cumparat cineva de la ei? am gasit niste rotative pe care le cautam . am intrebat pe mail despre plata prin paypal din Romania si au zis ca accepta desi pe lista lor apare ca nu e posibil.CC59 scrie:Nu vreau sa fie interpretata ca reclama mascata sau ....am gasit un produs care ma intereseaza la un magazin din Ungaria gamefishing.ro intrebarea mea este daca a mai cumparat cineva de la ei? solicita plata in avans dar, preturile par ok, au reduceri si la comenzi mai maricele transport gratuit...parca sunt prea multe avantaje... o fi teapa???