eu credeam ca fineturile vin de la shimano

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu recomand nimanui bete de la energo*sorry*, fiindca sunt neseriosi. am cumparat un skill spl 2 6,6 ul, fuji etc, din nefericire l/am fortat aiurea cu un clean imbracat pe un mal abrupt si i-am rup varful. Varful am descoperit era blectorat pe varf, blectorul fiind din fibra de sticla. va dati seama de surpriza... nici macar carbon si la banii pe care i-am dat ...valistrati scrie:Nici una ..![]()
Poate mai gasesti o lanseta Skill UL -tot la Energofish si tot la bani putini ,iti va fi mai de folos la pescuitul cleanului decit oricare din lansetele enumerate.
eu am fost si mai sadic cu batul asta dadeam la stiuci, pe vremuri la incputurile meseriei- cu stiucile a fost ok, dar s-a rupt in aruncare cu un shad biban de la storm, la greutate la limita de aruncare a batului...Sebicu scrie:Si eu am avut pentru clean acelasi ron thomson monterra cu care am scos fara probleme stiuci de peste 2 kile si la care mi s-a rupt acelasi segment superior cand am intepat un clenutz cat degetu'...Michael scrie:eu pentru clean am un ron thomson monterra de 2.10; 5-18 (eu as spune ca mai degraba e 3-15 gr) gr la care mi s-a rupt segmentul superior