loomis-ul si loviturile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
loomis-ul si loviturile
am primit de mos craciun un sjr 783 s, gl2 ,6.6 picioare, 8-15, 3/16-5/8 si l cand l-am privit cu atentie am observat ca pe varf ,intre al doilea si al treilea
inel are o portiune in care parca a fost lovit
(nu sunt sigut daca a fost lovit sau "sters" de un obiect), vopseaua loomis care protejeaza impotriva socurilor parca a fost "razuita" pe aproape 1 cm pe o parte dar blank-ul nu pare afectat(stiu oricum ca nu s-ar observa decat dac ar fi serios afectat) . e posibil ca acest incident sa afecteze calitatea blank-ului? ...vorbesc in cazul cel mai fericit in care presupun ca blank-ul nu a fost afectat
inel are o portiune in care parca a fost lovit
(nu sunt sigut daca a fost lovit sau "sters" de un obiect), vopseaua loomis care protejeaza impotriva socurilor parca a fost "razuita" pe aproape 1 cm pe o parte dar blank-ul nu pare afectat(stiu oricum ca nu s-ar observa decat dac ar fi serios afectat) . e posibil ca acest incident sa afecteze calitatea blank-ului? ...vorbesc in cazul cel mai fericit in care presupun ca blank-ul nu a fost afectat
- kuin tauti
- veteran
-
- utilizator constant
bun de acord..aveam si eu unele bete mai vechi din fibra (nu erau pline)ce au primit multe lovituri dealungul timpului dar betele de la loomis,st croix care au concentratie mare de grafit sunt mai sensibile si casante ...stiu ca gl2 nu ar avea o concentratie de grafit foarte mare fata de alte ca glx,etc...stie cineva ceva?