loomis-ul si loviturile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bun de acord..aveam si eu unele bete mai vechi din fibra (nu erau pline)ce au primit multe lovituri dealungul timpului dar betele de la loomis,st croix care au concentratie mare de grafit sunt mai sensibile si casante ...stiu ca gl2 nu ar avea o concentratie de grafit foarte mare fata de alte ca glx,etc...stie cineva ceva?
gl2 nu ar avea o concentratie de grafit foarte mare fata de alte ca glx,etc...stie cineva ceva?
GL2 ar fii "jos" intre modelele loomis, din punctu de vedere al sensibilitatii, urmata apoi de GL3, GLX, si ce d-zeu o mai fii aparut. Cu cat "urci" in ierarhie, lansetele sunt mai usoare, carbonul mai de calitate, deci blanc mai subtire.

stiu ca GL2 ar avea un blank mai gros si o concentratie de grafit mai mica decat GL3 sau GLX,e putin mai greu dar si mai putin casant si sincer mie nu mi se pare deloc greu GL2(mai am unul de 8.6 ,1/4-1.1/4,magnum-medium).nu stiu altii cu ce au inceput ,eu unul am inceput cu o GERMINA verde de 2.10 si cand prindeam mi se parea pana...cateodata o mai iau doar asa de amintire ...desi in ultimii ani am adus bete de la st.croix,all star, powell sau kistler tot batrana germina mi-a adus cele mai mari satisfactii(eram copil si ma si bucuram altfel la o captura) si stiu si acum cum asteptam sa termin orele sa dau o fuga la baltile cu stiuci...aveam o oscilanta veche Neva si foloseam strune de otel ,nemaleabile...dar stiucilor de atunci nu le pasa.poate par badaran dar nu mi se par deloc grele gl2 si chiar mai sigure la lovituri decat surorile mai scumpe
Stai linistit ca nu pari badaran, nimeni nu le stie pe toate. GL2 e mai greu ca un GL3 sau GLX, daca vorbim de lansete din aceeasi clasa, cel putin asa ar trebui sa fie. Cine poate face o comparatie sa o faca si sa ne spuna cum stau lucrurile. Mai sigure la lovituri fata de celelalte tipuri, teoretic da.poate par badaran dar nu mi se par deloc grele gl2 si chiar mai sigure la lovituri decat surorile mai scumpe
eram putin ironic,cunosc betele destul de bine dar mai nou se pare ca toata lumea da numai de la loomis in sus, deja wild riverul e fumat,toata lumea are mai nou lansete "de firma',megabass,temujin...multi uita cum le priveau acum cativa ani pe vreun site american sau prin Aventuri ca niste minunatii din basme