discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Ioan S.
- veteran

Si eu am solicitat un catalog ... si inca nu l-am primit. (desi a trecut cam vreo luna de atunci).
Nu-i vorba ... m-as fi mutumit si cu un catalog in format electronic, prin email .
NB : Ei au stabilit regulile ... ma asteptam sa le si respecte ... mie mi-ar fi usor sa imprumut catalogul de la Paul. ........

N-o fac insa ... chiar cu riscul de a nu putea procura niciodata nalucile Berti !

-
Ioan S.
- veteran

Pina sa redactez postul anterior ... vad ca s-a si raspuns.
petre - BerTi scrie:Am avut niste probleme cu procesarea cererilor (ne cerem scuze atat dvs cat si altor cateva sute de pescari aflati in aceeasi situatie) . problema s-a rezolvat si pana la 1 februarie vor fi trimise toate cataloagele.
petre german- BERTI
FIR INTINS!
Tot e bine !
Multumesc !
-
Michael
- Moderator

petre - BerTi scrie:
Am avut niste probleme cu procesarea cererilor (ne cerem scuze atat dvs cat si altor cateva sute de pescari aflati in aceeasi situatie) . problema s-a rezolvat si pana la 1 februarie vor fi trimise toate cataloagele.
petre german- BERTI
FIR INTINS!
s-au inregistrat acele cereri pentru catalog?deci e posibil sa-l primesc si eu...

personal sunt foarte multumit de oscilantele berti.
-
ionut_brasov
- junior

Scriteti un articol pentru
www.rapitori.ro si veti primi produse BerTi gratuit

(vezi regulamentul de concurs)
ionut
-
petre - BerTi
- utilizator constant

-
Ioan S. scrie:Si eu am solicitat un catalog ... si inca nu l-am primit. (desi a trecut cam vreo luna de atunci).
Nu-i vorba ... m-as fi mutumit si cu un catalog in format electronic, prin email .
NB : Ei au stabilit regulile ... ma asteptam sa le si respecte ... mie mi-ar fi usor sa imprumut catalogul de la Paul. ........

N-o fac insa ... chiar cu riscul de a nu putea procura niciodata nalucile Berti !

Catalogul in format electronic (mult mai bun decat cel tiparit) il gasiti exact pe site-ul pe care ati completat cererea...
www.bertilure.ro Cataloagele tiparite au fost gandite tocmai in ideea ca sunt si pescari care au acces mai rar la internet.
Petre German - BERTI
-
petre - BerTi
- utilizator constant

-
Michael scrie:petre - BerTi scrie:
Am avut niste probleme cu procesarea cererilor (ne cerem scuze atat dvs cat si altor cateva sute de pescari aflati in aceeasi situatie) . problema s-a rezolvat si pana la 1 februarie vor fi trimise toate cataloagele.
petre german- BERTI
FIR INTINS!
s-au inregistrat acele cereri pentru catalog?deci e posibil sa-l primesc si eu...

personal sunt foarte multumit de oscilantele berti.
Da, toate cererile sunt inregistrate.
Petre German- BERTI
FIR INTINS!
-
onesti
- veteran

Draga Andrei Ovidiu!
Fa-ti un stoc puternic de oscilante Berti pt Canada. Iti vor prinde bine. Incearca in special Taifunurile, dar si celelalte oscilante (aici in Canada The size does matter). Eu personal prefer culorile aurii sau cupru, mate. Si amprentele de la Berti sunt excelente. Foarte bune-s si rotativele clasic si axat, dar aici poti gasi mai bune (Mepps, Panther Martin,etc). Poti lua si cateva cicade. Sunt realmente impresionat de evolutia lor, dar din pacate am prins putin cu ele. Insa sunt convins ca sunt foarte eficiente in conditii prielnice.
Daca stiam ce sa-mi iau din Romania cand am emigrat in Quebec, mi-as fi luat numai DADY si oscilante Berti. Asta iti sugerez si tie. Aici ai sa te saturi de Yo-zuri sau Rapala, si, daca vei judeca nepartinitor, vei vedea ca Dady sunt mult mai bune decat ele, si aici ma refer la modele micro si mini pana in 4cm. Nu uita nici de Cozma. In mare parte au o actiune excelenta (eu prefer modele sinking), singurele lor probleme sunt barbeta casanta, si faptul ca nu au un inel auxiliar atasat de inelul incastrat. Dar se pot remedia.
Mi-ar placea sa mai schimbam impresii despre pescuitul in Canada, pt ca aici imi incep un alt noviciat in SPINNING!!!
-
petre - BerTi
- utilizator constant

-
Asa cum am promis, toate cataloagele BERTI (pentru cererile completate inainte de 1 februarie) au fost trimise. Ii rog pe toti cei care au completat o cerere si nu au primit catalogul sa intre pe
www.bertilure.ro si sa mai completeze o data cererea de catalog gratuit. De asemenea, va rog sa va scrieti adresa cat mai complet, deoarece mai multe cataloage s-au intors la noi pentru ca nu aveau adresa completa.
va multumesc,
Petre German- BERTI
-
adiwolf
- veteran

Multumesc pt catalog.L-am primit acum cateva zile si realmente sunt incantat de ce am vazut,iar preturile sunt accesibile.Cat de curand o comanda!Felicitari pt seriozitate si promptitudine!
Nu fac reclama dar asta este adevarul,oamenii se dovedesc a fi seriosi.
-
Michael
- Moderator

Multumesc si eu pentru catalog.Diferenta fata de catalogul virtual (site) este ca impreuna cu cel real vine si o lista cu preturi.