lingurile BerTi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
La prima comanda, acum un an si ceva am si plecat pe Prut sa le incerc...
Am luat cam cu fiecare avat (ma rog, nu mare, dar am luat)
La rotative am luat si biban si salau (strap) si clean.
Nu ca le-as face reclama, dar sunt foarte bune nalucile de la Berti.
Aaa... am mai luat in Delta la spinnerbait, stiuca si la cicada am luat ceva bibani...
Cat de curand urmeaza o a treia comanda...sper.
Am luat cam cu fiecare avat (ma rog, nu mare, dar am luat)
La rotative am luat si biban si salau (strap) si clean.
Nu ca le-as face reclama, dar sunt foarte bune nalucile de la Berti.
Aaa... am mai luat in Delta la spinnerbait, stiuca si la cicada am luat ceva bibani...
Cat de curand urmeaza o a treia comanda...sper.
Pe mine m-a inpresionat mult helicul si cicada. Arata fenomenal. Si da impresia ca sint funtionale.
Cit de rezistenta e vopseaua pe cicada, de ex? Cum rezista in timp nalucile lor? Cam la ce pret sint? Povestiti cit mai multe.
Am trimis comanda pt un catalog si sa vad ce-mi raspund.
M-am "indragostit"
. Trebuie neaparat sa cumpar. 
Cit de rezistenta e vopseaua pe cicada, de ex? Cum rezista in timp nalucile lor? Cam la ce pret sint? Povestiti cit mai multe.
Am trimis comanda pt un catalog si sa vad ce-mi raspund.

M-am "indragostit"

Pai nu-s scumpe de loc. Sa vad ce-mi raspund la email si daca vor sa expedieze in strainatate comand imediat. Daca nu, fac o comanda in numele cuiva din Rom si mi le aduc parintii in martie la intoarcerea din Rom. Trebuie sa cumpar! 
Vreau sa le testez si daca dau rezultate aici poate cumpar inca o tura mai mare mai tirziu.
Ce modele si culori puteti sa recomandati, voi care folositi BerTi?

Vreau sa le testez si daca dau rezultate aici poate cumpar inca o tura mai mare mai tirziu.
- petre - BerTi
- utilizator constant
CDan scrie:Pai nu-s scumpe de loc. Sa vad ce-mi raspund la email si daca vor sa expedieze in strainatate comand imediat. Daca nu, fac o comanda in numele cuiva din Rom si mi le aduc parintii in martie la intoarcerea din Rom. Trebuie sa cumpar!
Trimitem si in alte tari. problema este ca taxele postale (care sunt suportate de catre cumparator) ni se par cam mari. (De ex., la ultima comanda externa, trimisa in Spania, taxele au fost de aproximativ 25 de euro, in conditiile in care valoarea coletului era de 50 euro.). Acum dvs. decideti daca e mult sau putin, si cand si cum merita sa le cumparati. O sa va raspund mai detaliat pe e-mail.
Petre German- BERTI
FIR INTINS!!!
- petre - BerTi
- utilizator constant
Am avut niste probleme cu procesarea cererilor (ne cerem scuze atat dvs cat si altor cateva sute de pescari aflati in aceeasi situatie) . problema s-a rezolvat si pana la 1 februarie vor fi trimise toate cataloagele.zander scrie:Domnule Gherman, doresc si eu sa achizitionez produsele berti, dar asa avea nevoie de un catalog. Pe siteul berti m-am inscris de doua ori si nu am primit nici un catalog.![]()
Multumesc!
Marius!
petre german- BERTI
FIR INTINS!