Maiculita,asta e cea mai tare fazaNemernic scrie:Deci... AlexMatei... este sotia mea..... Deschisesera acest subiect doar ca sa ma "agate" pe mine, si sa-i destainuiesc, fara sa-mi dau eu seama ca ar putea fi ea, ce bat mi-ar place dintre astea doua (ptr a mi-l afce cadou)
....
De aceea are si un singur post aici pe forum
p.s.: si m-a agatat bine de tot..... eu fiind primul care a raspuns la nelamurirea lui (ei)
p.s.s.: oricum... multumesc ptr raspunsurile voastre, domnii mei
Legend Elite sau Extrem
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
vipificator III
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

Nemernicule, nu ne trombonesti, nu-i asa ? Ca prea e frumoasa povestea ! Vorba aia" To good , to be light!". Si daca chiar e true, baga si tu o declaratie de corazón aici in direct.... si noi promitem sa aplaudam !
Hmmm, va trebui sa fii tare atent ce spui de-acu incolo, ca becu' are sticla subtire. Ca si noi toti ceilalti, de altfel !
Hmmm, va trebui sa fii tare atent ce spui de-acu incolo, ca becu' are sticla subtire. Ca si noi toti ceilalti, de altfel !
Nu nu... nu va trombonesc.... Initial apelase la Cristian Ene, ptr un custom... dar nu stia ea ce si cum sa-mi comande.... Intr-o zi ma suna Ene.... sa ma traga de limba... dar eu fiind prea nemernic mi-am dat seama si mi-a zis adevarul Ene (cu conditia sa nu ma torn acasa)..... Dura cam 6-8 saptamani sa ajunga comanda de componente si sa mi-l construiasca... ; asa ca nemernica mea.... a luat alta directie
.... spre st croix... Si de aici a plecat treaba cu forumul
Aaaaa.... si sa nu mai zic ca m-a prostit si pe PM
... tot fara sa-mi dau seama cine ar putea fi 
p.s.: martor Caius .....
Aaaaa.... si sa nu mai zic ca m-a prostit si pe PM
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran

Nemernic scrie:Nu nu... nu va trombonesc.... Initial apelase la Cristian Ene, ptr un custom... dar nu stia ea ce si cum sa-mi comande.... Intr-o zi ma suna Ene.... sa ma traga de limba... dar eu fiind prea nemernic mi-am dat seama si mi-a zis adevarul Ene (cu conditia sa nu ma torn acasa)..... Dura cam 6-8 saptamani sa ajunga comanda de componente si sa mi-l construiasca... ; asa ca nemernica mea.... a luat alta directie.... spre st croix... Si de aici a plecat treaba cu forumul
![]()
Aaaaa.... si sa nu mai zic ca m-a prostit si pe PM... tot fara sa-mi dau seama cine ar putea fi
- danielcocea
- veteran