Legend Elite sau Extrem

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 08 Ian 2011, 00:58

Nemernic scrie:Deci... AlexMatei... este sotia mea..... Deschisesera acest subiect doar ca sa ma "agate" pe mine, si sa-i destainuiesc, fara sa-mi dau eu seama ca ar putea fi ea, ce bat mi-ar place dintre astea doua (ptr a mi-l afce cadou :roll: ) :shock: ....
De aceea are si un singur post aici pe forum :wink:

p.s.: si m-a agatat bine de tot..... eu fiind primul care a raspuns la nelamurirea lui (ei) :evil:

p.s.s.: oricum... multumesc ptr raspunsurile voastre, domnii mei :bere:
Maiculita,asta e cea mai tare faza :lol: !Sa fiti fericiti!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Ian 2011, 01:07

Fericitule :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Ian 2011, 01:17

Tare de tot "nemernicule", bine ca n-ai zis alte "minuni" pe aici... :lol:
Felicitari, ai o sotie de nota 20! :wink:

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 08 Ian 2011, 07:13

Nemernicule, sa ai parte de o casnicie record ca longevitate ca sa ai parte de cat mai multe cadouri de genul acesta. :D

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Ian 2011, 07:35

Se pare ca cea mai tare aplicatie la care foloseste batul asta, la care americanii nici macar nu s-au gandit, este FSB. Merge si FSN, dar cea mai tare este FSB. Hmmm...mi-ai dat de gandit !
Ce sa mai, prietene, esti un ... Nemernic !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Ian 2011, 07:48

Nemernicule, nu ne trombonesti, nu-i asa ? Ca prea e frumoasa povestea ! Vorba aia" To good , to be light!". Si daca chiar e true, baga si tu o declaratie de corazón aici in direct.... si noi promitem sa aplaudam !

Hmmm, va trebui sa fii tare atent ce spui de-acu incolo, ca becu' are sticla subtire. Ca si noi toti ceilalti, de altfel !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 08 Ian 2011, 11:26

Nu nu... nu va trombonesc.... Initial apelase la Cristian Ene, ptr un custom... dar nu stia ea ce si cum sa-mi comande.... Intr-o zi ma suna Ene.... sa ma traga de limba... dar eu fiind prea nemernic mi-am dat seama si mi-a zis adevarul Ene (cu conditia sa nu ma torn acasa)..... Dura cam 6-8 saptamani sa ajunga comanda de componente si sa mi-l construiasca... ; asa ca nemernica mea.... a luat alta directie :shock: .... spre st croix... Si de aici a plecat treaba cu forumul :lol:
Aaaaa.... si sa nu mai zic ca m-a prostit si pe PM :shock: ... tot fara sa-mi dau seama cine ar putea fi :evil:

p.s.: martor Caius ..... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 08 Ian 2011, 11:28

Nemernic scrie:Nu nu... nu va trombonesc.... Initial apelase la Cristian Ene, ptr un custom... dar nu stia ea ce si cum sa-mi comande.... Intr-o zi ma suna Ene.... sa ma traga de limba... dar eu fiind prea nemernic mi-am dat seama si mi-a zis adevarul Ene (cu conditia sa nu ma torn acasa)..... Dura cam 6-8 saptamani sa ajunga comanda de componente si sa mi-l construiasca... ; asa ca nemernica mea.... a luat alta directie :shock: .... spre st croix... Si de aici a plecat treaba cu forumul :lol:
Aaaaa.... si sa nu mai zic ca m-a prostit si pe PM :shock: ... tot fara sa-mi dau seama cine ar putea fi :evil:

p.s.: martor Caius ..... :roll:
:lol: :lol: :lol: ....orice nas ( in cazul nostru "nemernic" ) isi are nasul..... :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 08 Ian 2011, 11:30

ce faci ....... finule ? :lol: :lol: :lol:
vezi ca ai un PM.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 08 Ian 2011, 11:41

Nemernic scrie:ce faci ....... finule ? :lol: :lol: :lol:
vezi ca ai un PM.....
Mp back......nasule..... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns