Lanterna de cap
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanterna de cap
Mai baieti de la o lanterna de cap ajungem sa ne cioranim .Tipic romanesc.Tatutu ia-ti un LED LENSER H7 cu baterii .Am o bucata de 3ani si merge ceas .Este MADE IN GERMANI.Este mercedesul lanternelor pentru cap.Iar de anul trecut nemti au scos Noua H7.2putin mai scumpa dar mai performanta.Amindoua se vind la firma arrow .Ei sunt importatorii directi.Nu ie ieftina costa 225 ron dar isi merita bani cu virf si indesat. Bafta!
las ca nu s-a cioranit nimeni...am avut o divergenta de opinii 
si sa revenim:n-a patit nimeni bucuria sa i se sectioneze firul la led lenser?
si eu care credeam c-am avut grija de ea,tinuta in husa samd

si sa revenim:n-a patit nimeni bucuria sa i se sectioneze firul la led lenser?
si eu care credeam c-am avut grija de ea,tinuta in husa samd
Oricum , de acu inainte 2 luni nu avem alta activitate decat sa ne mai "polenizam" aici pe forum. Avem berechet vreme sa povestim si despre lanterne sau orice altceva. Daca am suparat cu ceva imi cer scuze. Pana acum nici macar nu mi-a trecut prin cap sa am o lanterna de cap in trusa de pescuit (desi am vreo 2 cu leduri, in masina tot timpul).
Nu te mai gindi pune mina pe led lenser H7 cu bateri .Sa iti spun un mic secret.Intr-o dimineata cind mergeam la peste, am stins farurile masini si colegul meu a folosit lanterna pe post de far ,nu mia venit sa cred era o lumina super am mers cam doi km fara nici o problema.A doua zi tineam in mina un led lenser H7
Cred ca o sa-mi iau H7-le.
Multumesc pentru sfaturi!!!
Poze No Comment!!!
In prima poza produs 40 ron
In a doua poza produs 20 ron x2

Multumesc pentru sfaturi!!!
Poze No Comment!!!
In prima poza produs 40 ron
In a doua poza produs 20 ron x2

Sincer m-a bucur ca te-ai decis pentru H7.Si eu am avut 4 lanterne no name,dar cind am vazut ce poate sa faca h7-le mai mult de dragul ei am facut niste partide noaptea memorabile. Ma bucur pentru legerea facuta de tine.Fire zbuciumate taticu!
- crystianoo
- veteran
Nu te arunca,baga o geana si aici http://lanterne-profesionale.com/lanter ... ntale.html o sa ramai masca

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Tare de tot. Zici ca are obiectiv telescopic si blitz.
Sunt slabe calitativ. Iti recomand Zebralight H600 daca vrei ce este mai bun, probabil o vei avea toata viata - daca nu o pierzi 

-
- veteran
Mi-a venit recent o lanterna frontala Black Diamond care limineza impecabil la distanta si are si 2 leduri separate pentru distanta mica autonomia reala este foarte buna conform datelelor de aici care sunt de incredere http://www.outdoorgearlab.com/Headlamp- ... re#compare.
comparativ cu o Petzl la un pret comparativ este superioara si la puterea de iluminare si la dispersia luminii.
Pe Amazon sunt unele din cele mai bune oferte.
comparativ cu o Petzl la un pret comparativ este superioara si la puterea de iluminare si la dispersia luminii.
Pe Amazon sunt unele din cele mai bune oferte.