Lanterna de cap

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

steff
veteran
veteran

Re: Lanterna de cap

Mesaj de steff » 17 Mar 2014, 10:06

Dan Stefan C. scrie:Salut,
Eu folosesc de 2 ani Led Lenser H7 si sunt foarte multumit de ea.
Si eu o recomand.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Mar 2014, 13:40

tavistan scrie:Cine decide ca-s pentru snobi?
mircea_00 scrie: danone,inca din prima postare,initiatorul topicului spune ca s-a saturat de produse low level
fiecare investeste in pasiunea lui cat considera necesar
la urma urmei poti umbla noaptea pe balta si cu lumanarea...
Scuze, am crezut ca forumul e petru pescari si vorbim de scule de pescuit. Atunci hai sa vedem care ce Ferrari, Porsche sau Bentley ne mai achizitionam ca sa iesim la balta.
P.S. Apropo ma bate gandul sa ma las de pescuit ca inca n-am 150 de miare de euroi sa-mi i-au o salupa de 300CP ca sa ies pe Dunare la peste.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 19 Mar 2014, 18:39

Nu mi-ai raspuns al intrebare: Cine decide ca-s pentru snobi? Ai decis tu? Sau ar trebui sa se discute doar despre sculele luate de la rusi sau din China Town? Sau n-ai gasit alt topic unde sa-ti versi naduful pe ai dreaq fitosi care te sufoca pe malul apei... Ca la faza cu bolizii de asfalt si de apa.... esti cel putin off-topic daca nu total deplasat! :wink:

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 19 Mar 2014, 20:34

danone scrie:Inainte de a deschide acest nou topic imi cer scuze anticipat daca mai exista un astfel de subiec deschis . Fac aceasta noua deschidere cu riscul de a supara pe unii ,dar pentru mine sunt importantante informatiile , dat fiind costul investitiei de aprox. 3000 lei.
Investitia pe care vreau sa o fac este achizitionarea unui motor termic SUZUKI 2.5 S nou.
danone scrie: Din experienta spun ca am incercat pe lacul Belis la rapitor unul termic pe care l-am schimbat dupa 2 ore cu unul electric pe care il aveam cu mine.Ideal este sa le ai amandoua pe barca. Cu cel termic te deplasezi rapid pe distante mari in zona in care iti propui sa pescuiesti, iar acolo il folosesti pe cel electric.
danone scrie: Stiti, scopul scuza mijloacele. Daca ai intradevar microbul pescuitului in sange, pescuiesti si cu nuia de alun.
danone ,nu-i treba mea,dar imi cam miroase a ipocrizie

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 21 Mar 2014, 10:09

Nu cred ca e vorba de ipocrizie. Ipocrizie cred ca ar fi fost daca am fi discutat pe un forum de speologie despre voblere si fire de pescuit. Vroiam doar sa spun ca pentru a pescui la rapitor nu vad utilitatea unei lanterne atata timp cat e interzis pescuitul pe timp de noapte . Consider ca e mai util sa detii un motor termic si/sau electric pe care sa-l folosesti in cautarea rapitorilor, decat o lanterna de cap sau un sonar. Care credeti ca e diferenta dintre un bat de pescuit de 300 lei si unul de 3000 de lei ? Eu cred ca diferenta este doar un zerou. Daca e mai scump nu inseamna ca prinde singur peste. Tot experienta pescarului conteaza. Cam la asta m-am referit la snobism. In rest , din partea mea , e decizia fiecaruia sa-si cumpere ceea ce doreste chiar si submarine pt pescuitul la adancime.

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 21 Mar 2014, 19:15

Danone,cauta-ti o lanterna,e permis pescuitul pe timpul noptii.
A,si s-au mai intamplat niste chestii:omul a ajuns pe Luna,s-a inventat penicilina,a murit Michael Jackson...da stiu,si eu am fost surprins cand am aflat

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 22 Mar 2014, 17:25

Nu are rost sa va luati la 11 metri.
Daca unii considera ca sunt snob, daca dau 200 ron pe o lanterna, sa fie.
Dar daca dau 200 vreau sa fie ca lumea, din acest motiv am deschis topicul.
Vreau lumina si sa ma tina. M-am saturat ca plasticul crapa, cauciucul se sfarama etc.
Am avut 2 buc. china town, din cele 2 am facut una.
Ledul nu cedeaza, dar restul.......bateria (reincarcabila de altfel), elasticul, plasticul, cauciucul....asa ca mai bine ma lasati cu lanterne de 50 lei.

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 22 Mar 2014, 17:31

"Vreau Dacia, daca este din tabla de Mercedes!!!"

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 22 Mar 2014, 18:19

Bravo kiskel, imi place ca ai pus punctul pe i. Dar sa nu uitam ca inainte de 89 cu dacia mergeam toti la pescuit, ne faceam linguri din tinichele. Chiar daca am pasit pe luna , nu trebuie sa ne jenam de acele vremuri cand doar Lauri pescuia cu Rapala. Poate ca era mai bine daca nu auzeam de atatea marci si modele de mulinete, bete si fire decat daca am fi auzit de mai multi pesti in apele noastre. Chiar zicea cineva candva aici pe forumul asta ca nu peste mult timp vom ajunge doar sa vorbim de scule de pescuit si sa pescuim doar virtual. Asta ar trebui sa ne ingrijoreze mai mult.

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 22 Mar 2014, 19:11

Danone, mare dreptate ai, dar din 89 totul s-a stricat calitativ.
Se zice zion la plastic, high performance la angrenaj de aluminiu simplu etc.
Astazi poti da 200 ron pe marfa de 5 lei.
Chiar daca este ceva ambalat si are suport marketing de 10 stele sau costa o avere, nu garanteaza ca este de calitate!!!
Eu cred ca scopul forumului este sa impartim experiente pozitive si negative, nu sa ne certam pe teorii sau texte, citite pe site-urile producatorilor!

Scrie răspuns