lanterna cap

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Dec 2005, 11:21

Ah ! deci pescuiti noaptea , braconashii lui tata ! he!he!

Am si eu una , pe care o folosesc prea putin , tinind cont ca pescuiesc mai mult pe intuneric in ultima vreme . Pe o pozitie are lumina normala si pe cealalta are lumina rosie . Ma distrez cu colegii inventind tot felul de rosturi pentru lumina rosie , si la care , cinstit nu-i stiu rostu . M-am gindit sa o vind la un politai , da inainte ii stric butonu , sa ramina pe rosu .

Fir Intins!!!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Dec 2005, 15:50

la cererea publicului larg si o sa fac o sectiune de anunturi vanzare-cumparare si pe forum !!
asta ca sa se poata comenta pe marginea articolelor vandute

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 17 Dec 2005, 18:11

danr scrie:la cererea publicului larg si o sa fac o sectiune de anunturi vanzare-cumparare si pe forum !!
asta ca sa se poata comenta pe marginea articolelor vandute
Interesanta idee!Poate asa vad si eu care-i treaba cu lanterna asta :lol: Atunci sa vezi mishtouri! :D :lol: :lol:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 28 Mai 2007, 13:49

recomandati-mi si mie o lanterna frontala ieftina si buna :)

merci

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 28 Mai 2007, 14:58

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 28 Mai 2007, 18:08

Paul scrie:Mi-am luat si eu un chinezism cu 7 leduri... tot la fel scrie: "lifetime of led 100,000hrs"
M-a costat 15RON :) dar face o lumina albastra destul de puternica.
Mai are si un butonas caruia inca nu i-am descoperit utilizarea.
Paul scrie:Asa ca m-am apucat de desfacut materialul, sa vad ce are de nu merge...
L-am desfacut de tot, am rupt si firele dintre placa de comanda si cea pe care sunt plantate LED-urile, asa ca bucata cu bucata am luat-o si am pus-o intr-o punga sa o repar cand oi mai avea chef
Butonasul ala mic si negru (care nu mai respira deloc acum) chiar nu are nici o functie cu toate ca ar trebui sa faca ceva.
Am si eu una de productie China, cu 7 leduri. Pe a mea nu scrie nimic, am luat-o la ... reducere cu 10 RON, fara nici un fel de cutie.
Culmea e ca si la a mea s-a rupt un fir, insa am gasit de unde ... si am repus-o in functie.
Si merge de vreun an cu aceleasi 3 baterii (alcaline) AAA care m-au costat aproape cit si lanterna.
Butonasul negru apasat o data o face sa lumineze intermitent, apasat a doua oara o pune pe lumina continua si apasat inca o data o stinge.
Produs de unica folosinta care se incapatineaza sa functioneze de aproape un an (e drept ca eu ca un bun roman l-am reconditionat o data).
Folosita la strins sculele seara si inspectat malul sa nu uit nimic ... si cind raminem fara lumina pe casa scarii.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 28 Mai 2007, 20:37

Ioan S.,ai dreptate,iar la mine si la prietenii mei nu s-a defectat niciuna pana acum.Depinde si de noroc,dar chinezaraia e f.buna la pretul asta.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Mai 2007, 21:18

incercati daca vreti Petzl gama Tikka ... chiar si producatorul o recomanda pescuitului ...

http://en.petzl.com/petzl/LampesCriteres?Critere=33
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns