lanterna cap
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ah ! deci pescuiti noaptea , braconashii lui tata ! he!he!
Am si eu una , pe care o folosesc prea putin , tinind cont ca pescuiesc mai mult pe intuneric in ultima vreme . Pe o pozitie are lumina normala si pe cealalta are lumina rosie . Ma distrez cu colegii inventind tot felul de rosturi pentru lumina rosie , si la care , cinstit nu-i stiu rostu . M-am gindit sa o vind la un politai , da inainte ii stric butonu , sa ramina pe rosu .
Fir Intins!!!
Am si eu una , pe care o folosesc prea putin , tinind cont ca pescuiesc mai mult pe intuneric in ultima vreme . Pe o pozitie are lumina normala si pe cealalta are lumina rosie . Ma distrez cu colegii inventind tot felul de rosturi pentru lumina rosie , si la care , cinstit nu-i stiu rostu . M-am gindit sa o vind la un politai , da inainte ii stric butonu , sa ramina pe rosu .
Fir Intins!!!
Interesanta idee!Poate asa vad si eu care-i treaba cu lanterna astadanr scrie:la cererea publicului larg si o sa fac o sectiune de anunturi vanzare-cumparare si pe forum !!
asta ca sa se poata comenta pe marginea articolelor vandute

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
- johnnybravo
- Moderator
http://www.himalaya.ro/PHPCatalog/index ... category=6
eu as vrea sa-mi iau petzl mio xp
eu as vrea sa-mi iau petzl mio xp
Paul scrie:Mi-am luat si eu un chinezism cu 7 leduri... tot la fel scrie: "lifetime of led 100,000hrs"
M-a costat 15RONdar face o lumina albastra destul de puternica.
Mai are si un butonas caruia inca nu i-am descoperit utilizarea.
Am si eu una de productie China, cu 7 leduri. Pe a mea nu scrie nimic, am luat-o la ... reducere cu 10 RON, fara nici un fel de cutie.Paul scrie:Asa ca m-am apucat de desfacut materialul, sa vad ce are de nu merge...
L-am desfacut de tot, am rupt si firele dintre placa de comanda si cea pe care sunt plantate LED-urile, asa ca bucata cu bucata am luat-o si am pus-o intr-o punga sa o repar cand oi mai avea chef
Butonasul ala mic si negru (care nu mai respira deloc acum) chiar nu are nici o functie cu toate ca ar trebui sa faca ceva.
Culmea e ca si la a mea s-a rupt un fir, insa am gasit de unde ... si am repus-o in functie.
Si merge de vreun an cu aceleasi 3 baterii (alcaline) AAA care m-au costat aproape cit si lanterna.
Butonasul negru apasat o data o face sa lumineze intermitent, apasat a doua oara o pune pe lumina continua si apasat inca o data o stinge.
Produs de unica folosinta care se incapatineaza sa functioneze de aproape un an (e drept ca eu ca un bun roman l-am reconditionat o data).
Folosita la strins sculele seara si inspectat malul sa nu uit nimic ... si cind raminem fara lumina pe casa scarii.
incercati daca vreti Petzl gama Tikka ... chiar si producatorul o recomanda pescuitului ...
http://en.petzl.com/petzl/LampesCriteres?Critere=33
http://en.petzl.com/petzl/LampesCriteres?Critere=33
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...