lanterna cap

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Dec 2005, 12:05

e diferenta mare intre un Petzl si una chinezeasca de 15 lei.

Io am un Petzl. De 2 ani si am schimbat doar odata bateriile. E printre putinele produse care au 3 ani garantie.

Am vazut si chinezisme. bateriile se duceau repede, ba se descarcau singure, ba aveau un sistem enervant de luminau ca la discoteca....etc.
Ca sa nu mai spun ca se mai si imprastiau din senin.

Oricum, nu vreau sa fac antireclama la produsele lui Gozo! :lol:
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Dec 2005, 12:53

va rog nu mai postati anunturi de vanzare cumparare in forum
si va rog recititi regulamentul forumului

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Dec 2005, 13:54

Ca tot ai deschis subiectul, de ce nu avem si noi o sectiune de anunturi? :) Oricum sunt anunturi pe site, n-ar fi mai bine sa-i poti pune omului o intrebare pe forum, sa vezi ce mai zic si altii samd?
Ma gandesc in special la situatii de genul celei semnalate de Jean Scurtu pe alt topic, cu comanda falsa pe care cineva (persoana care zicea ca face site cu yo-zuri) i-a dat-o.
Cu lacrimi Bastus!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 14:28

danr scrie:va rog nu mai postati anunturi de vanzare cumparare in forum
si va rog recititi regulamentul forumului
Hai,dane,nu fi crud!Lasa-ne si pe noi un pic sa ne distram!Mai schimbam si impresii :roll: Adica ce vezi tu rau in faptul ca unul anunta ca i se aprind becurile ca la discoteca?Sau ca nea Jean vrea o chinezoaica dar nu se mai aprinde?( :twisted: :twisted: :twisted:)Scuze,nea Jeane,realitatea... :lol: :lol: Uite eu de exemplu, chiar nu am o lanterna si m-am gindit sa-mi cumpar;am vazut si prin"Av. la Pesc." dar inca-s nehotarit.Poate daca vine nea Jean cu aia cu ochii oblici...si-mi da vreun sfat... :wink: cum numai el stie...Ce zici nea Jeane,mi-arati cum...functioneaza? :shock: :oops: :lol: :lol: :lol:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Dec 2005, 14:44

Dan zicea doar ca nu e ok sa postezi un anunt de vanzare intr-un topic .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 19:05

Sorin scrie:Dan zicea doar ca nu e ok sa postezi un anunt de vanzare intr-un topic .
Bine,de acord,dar unde e anuntul de vinzare aici? :?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Dec 2005, 19:16

Si eu: Tikka Petzl, 3 leduri, 3 baterii AAA pe care nu mai tin minte cand le-am schimat ultima oara.
Dai un ban dar stii ca merita, ceea ce nu se poate spune despre gunoaiele china.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 20:48

razvan m. scrie:Si eu: Tikka Petzl, 3 leduri, 3 baterii AAA pe care nu mai tin minte cand le-am schimat ultima oara.
Dai un ban dar stii ca merita, ceea ce nu se poate spune despre gunoaiele china.
Din cite stiu eu,alea(marfurile,in general)"made in china"sunt de fapt facute pe vapor :) Stiti vorba neamtului:"sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine".Dastepti,domle!De aia ei sunt...unde sunt iar noi suntem...unde meritam sa fim :evil: Dar ce spuneti de produsele "pe vapor"cu preturi"de firma"? 8) Aici poti s-o bagi pe aia cu:"dai un ban da' nu-l mai ai!" :? Adevarul ca e greu sa gasesti ceva bun,de firma,si sa fii sigur ca si asa nu-i "teapa" :x.De exemplu,eu mi-am luat o"LineaEffe" de 2,10 si la a treia partida pe un canal,s-a agatat.Nimic iesit din comun pina aici.Dar cind am tras de 2-3 ori sa o dezagat-a cedat :cry: S-a rupt,pur si simplu!!!Si nici nu mai aveam alta la mine!SUPER!Va dati seama ce a fost la gura mea,mai ales ca abia incepuse partida! :( C'est la vie-toujours parshiva :evil:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 14 Dec 2005, 07:50

@sebi/7,

Imi pare rau ,nu pot sa-ti arat cum functioneaza cea cu ochi oblici,ca apoi ramane batranul fara "marfa"in concurenta cu tineretul,dar pot sa-ti spun ca functioneaza....ZEISS!!!

Jean Scurtu

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Dec 2005, 08:37

sebi/7 scrie:
Sorin scrie:Dan zicea doar ca nu e ok sa postezi un anunt de vanzare intr-un topic .
Bine,de acord,dar unde e anuntul de vinzare aici? :?
gozo(daca nu gresesc) a deschis topicul spunand ca are de vanzare lanterne de cap... se pare ca adminul a sters acel mesaj :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns