Lansetele dintr-o bucata vs lansetele din 2 bucati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lansetele dintr-o bucata vs lansetele din 2 bucati
Eu pescuiesc cu lansete din 2 bucati care ar fi avanatajul daca trec la lansete dintr-o bucata in afara de dificultatile pe care o sa le am la transport.Ma gandesc la lansetele specializate pt salau pt ca pt linguri si voblere nu cred ca-i cazul sa ma complic.
Daca se poate as dori raspunsuri cu argumente.Multumesc
Daca se poate as dori raspunsuri cu argumente.Multumesc
in primul rand blank-ul dintr-o bucata nu are puncte moarte, cum ar fi imbinarea la cel din doua bucati, de aici o actiune uniforma si bine distribuita.
in al doilea rand sunt mult mai sensibile, vei simti si cel mai mic tac. din punctul asta de vedere se preteaza foarte bine la pescuitul cu jiguri, unde uneori chiar ai nevoie de sensibilitate sporita.
in al doilea rand sunt mult mai sensibile, vei simti si cel mai mic tac. din punctul asta de vedere se preteaza foarte bine la pescuitul cu jiguri, unde uneori chiar ai nevoie de sensibilitate sporita.
-
- veteran
-
- junior
- candideeffluve
- utilizator nou
- Localitate: ROMANIA. Departe de lume. Descoperind frumusetea naturii.
:)
Poti incerca, BeastMaster / SHIMANO - OnePiece - 2,13m, e la un pret frumos si accesibil 
Excelenta lanseta, dar cam complicat la transport. Dar exista modalitati, spre exemplu un tub de transport.
Asa cum spunea si costin_s, blancul nu prezinta puncte discontinue/moarte, asta conferind o mai buna elasticitate si dinamica.

Excelenta lanseta, dar cam complicat la transport. Dar exista modalitati, spre exemplu un tub de transport.
Asa cum spunea si costin_s, blancul nu prezinta puncte discontinue/moarte, asta conferind o mai buna elasticitate si dinamica.
Frumusetea naturii este egalata numai de frumusetea sufletului.
- semlecangheorghe
- veteran
Cu transportul este o chestie de obisnuinta.Eu ma duc cu 2 lansete dupa mine ,una de 6.9 alta de 7ft,si nu ma incomodeaza deloc aspectul lungime.Avantaje?Nu se uzeaza in timp imbinarile,alta tinuta blancul neavind discontinuitati,Daca rupi cumva vreuna ii faci spigot si zici ca-i custom,dar daca este deja 2pcs si o rupi din greseala,nu mai tine sa o faci travel
Binenteles daca o rupi pe unde trebuie...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Din ce am citit pe unele forumuri, rod/builderii americani sustin ca nu e nicio diferenta intre un blank dintr-o bucata si unul din mai multe bucati bine facut. Multi se plang ca producatorii de blancuri fac prea putine blancuri din mai mute bucati comparativ cu cele dintr-o bucata.
Mie imi plac in momentul de fata lansetele dintr-o bucata si nu mai am chiar nici una din mai multe bucati. Nu ma incurca deloc la trasport. In plus ale mele nu vad tubul decat inainte de ajunge la mine, cand le cumpar sau cand pleaca definitiv, la un nou cumparator.
O lanseta de pana in 7'6'' incape in orice masina. Prin urmare, daca nu mergi la pescuit cu bicicleta sau cu vreun mijloc de transport in comun, nu vad ce probleme ar fi la transport.
Mie imi plac in momentul de fata lansetele dintr-o bucata si nu mai am chiar nici una din mai multe bucati. Nu ma incurca deloc la trasport. In plus ale mele nu vad tubul decat inainte de ajunge la mine, cand le cumpar sau cand pleaca definitiv, la un nou cumparator.
O lanseta de pana in 7'6'' incape in orice masina. Prin urmare, daca nu mergi la pescuit cu bicicleta sau cu vreun mijloc de transport in comun, nu vad ce probleme ar fi la transport.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Intresanta opinie totusi lanstele de top sunt toate dintr-o singura bucata iar daca sa presupunem ti-ai dori o astfel de lanseta din 2 bucati singura solutie e sa ti-o faci singur.Dar ce ne facem cu cei care prefera lansetele mai lungi gen 2,7m si vor lansete dintr-o singura bucata trebuie sa-si cumper si un van sau bus sau merg la pesti cu bicicleta?