Lansetele dintr-o bucata vs lansetele din 2 bucati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 16 Mar 2010, 09:32

Referitor la lansetele dintr-o bucata. Doresc si eu sa achizitionez una si pe aceasta cale m-am "jucat" intr-un magazin cu o lanseta Daiwa Exceler dintr-o bucata 2,10(1/8-1/2 oz). La prima vedere mi s-a parut foarte ok. Ce parere aveti despre ea?

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 17 Mar 2010, 21:17

Pai de la inceput faptul ca este dintr-o bucata este super ok si maxim. Restul depinde de tine unde vrei sa-i gasesti utilizarea.
Informare, cauta un tub la ea asa pt siguranta merita.

aquaelement
junior
junior

Mesaj de aquaelement » 21 Mar 2010, 10:36

Sunt pentru betele dintr-o bucata ,indiferent de clasa ...da intradevar se poate spune ca nu le poti transporta in rucsac,dar eu m-am obisnuit cu ele. Asa la o prima vadere pentru cineva care nu a mai pescuit cu bete dintr-o bucata poate nu i se pare ceva iesit din comun, dar cu timpul realizezi ca este alceva :)

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 21 Mar 2010, 19:12

din cate am vazut eu lansatele din o singura bucata vin folosite la casting in spining la jig in mare si la troling tot in mare si nu depasesc cu mult 2 mt. un motiv e actiunea parabolica al doile sensibilitatea si al treilea putearea care se transmite uniform la tensiune pe urma cele din doua sau trei bucati sunt construite pentru a forma diverse actiuni cu fiecare element in parte exact ca si betele de fly fishing in care vin folosite materiale diferse pentru a putea ajunge in final la o actiune completa varful fin si subtire partea centrala elastica si manerul rigid pentru a transmite toata puterea batului !
beast master huchohucho

Scrie răspuns