Lansete St Croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lansete St Croix
Cunoasteti prin Bucuresti vre-un magazin care sa aiba in stoc lansete St Croix. As vrea prin decembrie, aproape de Craciun sa fac o excursie pe acolo si sa le vad si eu de aproape ,poate cine stie ma aleg cu vre-un cadou. Multumesc.
- George1985
- veteran
Re: Lansete St Croix
Astea nu le tine nimeni 

La fishshop vad ca au St.Croix.....dar e in Timisoara...
Multam Suli, amabil si colaborator ca intodeauna numai ca imi vine tare departe Timisoara. Bucurestiul il am aproape. Ma intereseaza in special un Avid Medium de 7 din doua bucati si nu am pe unde sa-l vad.
In Madrid nu ai gasit nici un magazin sa aiba din 2 bucati?
Chiar sa nu aiba St.Croix in Bucuresti ??
Poate din orasul tau sa fie cineva pe forum si sa aiba modelul acesta.....oricum nu o sa gresesti cumparand St.croix.
Un salut.
Chiar sa nu aiba St.Croix in Bucuresti ??
Poate din orasul tau sa fie cineva pe forum si sa aiba modelul acesta.....oricum nu o sa gresesti cumparand St.croix.
Un salut.
-
- veteran
Modelul de 7`ft Avid , 2 piece are un blank autentic fast, este destul de fin pe varf pentru puterea M dar e montat deja invechit.
Comic Heracles USA sunt lansete montate pe blankuri cu actiune rapida mai usaore exsita modele 2 piece si sunt montat foarte bine in stil Micro cu inele Fuji Y si L.
Poti sa vezi toate modelele la Total Fishing.
Comic Heracles USA sunt lansete montate pe blankuri cu actiune rapida mai usaore exsita modele 2 piece si sunt montat foarte bine in stil Micro cu inele Fuji Y si L.
Poti sa vezi toate modelele la Total Fishing.
Multam Cristian. In decembrie ajung acasa si sigur voi da o viteza pe la Totalfishing. Herakles l-am vazut si mi-a placut, il au la un magazin aproape de mine dar sunt curios cu avid-ul si mi-ar place sa-l vad.
- George1985
- veteran
Asta a fost o glumaGeorge1985 scrie:Astea nu le tine nimeni

Daca ajungi pe la T.F. pune mana, te rog, pe o Daiwa Interline, tare ma mananca

Bine George, am sa ma uit . Inainte sa ma duc iti spun si asa imi dai nr de telefon si te sun de la fata locului mai bine.
-
- veteran
Am vazut si eu Herakles-urile,chiar voiam asa ceva,dar,tocmai pentru asta, m-am uitat foarte atent la ele.Blank-ul mi se pare ok,foarte senzitiv,dar montajul lasa mult de dorit.Am observat mandrine montate strimb si la una din lansete penultimul inel dinpre virf nu era aliniat fata de celelalte.Avind in vedere pretul cred ca ar fi fost de dorit o calitate mai buna.Sint convins ca vei gasi si o lanseta montata corect,dar iti trebuie atentie si rabdare din partea vinzatorilor,pentru a examina mai multe lansete.octavio79 scrie:Multam Cristian. In decembrie ajung acasa si sigur voi da o viteza pe la Totalfishing. Herakles l-am vazut si mi-a placut, il au la un magazin aproape de mine dar sunt curios cu avid-ul si mi-ar place sa-l vad.