Lansete St Croix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

octavio79
senior
senior

Re: Lansete St Croix

Mesaj de octavio79 » 24 Noi 2013, 21:00

Lansete am ceva si nu imi displac. Folosesc foarte mult un exceler cu maner splitat 14-42 si un pezon&michel street fishing de 7-28 gr. Prefer lansete din 2 elementi pt comoditatea transportului cu toate ca am vazut senzitivitatea celor dintr-o bucata. De ceva timp ma uit la St Croix pe forumuri din tara si din afara si sunt lansete excelente. Ma orientez spre Avid pt ca mi se pare mai accesibil la pret. Adevarul este ca si Gloomis am vazut ca sunt excelente dar ma lovesc de aceiasi problema, nu am unde sa le vad. Multumesc tuturor pt informatii.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 25 Noi 2013, 10:50

kleniacul scrie:
octavio79 scrie:Multam Cristian. In decembrie ajung acasa si sigur voi da o viteza pe la Totalfishing. Herakles l-am vazut si mi-a placut, il au la un magazin aproape de mine dar sunt curios cu avid-ul si mi-ar place sa-l vad.
Am vazut si eu Herakles-urile,chiar voiam asa ceva,dar,tocmai pentru asta, m-am uitat foarte atent la ele.Blank-ul mi se pare ok,foarte senzitiv,dar montajul lasa mult de dorit.Am observat mandrine montate strimb si la una din lansete penultimul inel dinpre virf nu era aliniat fata de celelalte.Avind in vedere pretul cred ca ar fi fost de dorit o calitate mai buna.Sint convins ca vei gasi si o lanseta montata corect,dar iti trebuie atentie si rabdare din partea vinzatorilor,pentru a examina mai multe lansete.
La St.Croix nu o sa vezi mandride montate strimb sau inele nealiniate.
Octavian, in Madrid ai magazine care au St,Croix si Gary Loomis doar ca dupa cum sti majoritatea din o bucata,eu zic ca poti proba si cele din o bucata,le scuturi putin si vezi daca iti place,nu ai mare diferenta,daca te hotaresti magazinul iti aduce prin comanda.
Alta idee ar fi cind vi in tara sa prinzi pe forum una, si e si mai ieftina ca si in magazin.
La Gonga bass in Madrid au si g.loomis si st.croix,du-te si probeaza amindoua modele...

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 25 Noi 2013, 22:39

Sorine am gasit magazinul si curand am sa-i fac o vizita. Ms.

Scrie răspuns