Lansete Spinning SAKURA SHUKAN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 14 Oct 2007, 22:09

ok...........

la 200 euro orice firma iti ofera produse care iti plac si ai vrea sa le ai...
ramane de vazut daca esti inspirat in alegere...eu zic sa asculti cat mai multe pareri si apoi cumperi

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 14 Oct 2007, 23:26

la 200 de euro iei de la caius kistler.care face banii

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Oct 2007, 23:41

200euro e un pret uor exagerat pentru acea lanseta...parerea mea....tot pe kistler sau st croix te-as indemna. Daca iti placbetele mai lungi atunci st.croix salmon steelhead cred ca e cea mai buna solutie. Peretele blankului la sakure e destul de subtire....asta stiu pentru ca m-am jucat cu stefan cu sakura intr-o seara si stefan nu s-a putut abtine sa vada cat de puternica e.....in 2 secunde a fost din 4 bucati(era o varianta mai light). Peretele blankului e aproape ca foaia de la caiet.....aia daca o lovesti de ceva....s-a cam dus.... Spre deosebire de majoritatea blankurilor americane, care sunt cu peretii mai grosi, cum ar fi st.croix, all star, si loomis.....si kistler....dar nu am vazut decat blank de LTA, care si el era destul de gros(si in carne, dar aici ma refer la grosimea peretilor blankului) probabil ca nici la LTX nu s-au lasat mai prejos....par niste blankuri foarte bune....desi sunt usor peste 200euro si pana acum cred ca sunt si cele mai usoare pe care am pus mana vre-odata.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Oct 2007, 06:36

Andrei, nu zic despre alte Sakure ca nu le-am vazut...dar Shukanu' este un bat extrem de rezistent...peretii blank-ului sunt "grosi in carne"...cat despre aprox. cele 6 mil. pe care le face, mi se pare un pret cinstit pt. ce ofera acest batz. Cel putin asta este parerea mea despre batzu asta...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 15 Oct 2007, 09:45

andrei,

asa rupi orice bat. in fond, ele sunt facute pentru pescuit, nu pentru teste barbare :lol:

ce varianta light era aia? poate domnul stefan cumpara un bat asemanator kistler si trage tot asa de el, sa vedem... se rupe? :lol:

gabi,

la 200 de euro iei un kistler 8'6'' :D 1/2-1 1/2? vorbim de lungimea si puterea asta nu de 6'6'' si 1/8 - 3/8...

sa nu inteleaga cineva ca am eu vreo treaba cu betele sakura, pur si simplu sunt foarte multumit de shukan 8'6''. si nu il menajez...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Oct 2007, 11:40

todi scrie: , pur si simplu sunt foarte multumit de shukan 8'6''. si nu il menajez...
daca a rezistat la tine , cu siguranta e un batz bun :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Oct 2007, 12:27

cei care stiu cum pescuieste todi isi dau seama ca Shukanu' e bun...ca si rezistenta :D :D

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 15 Oct 2007, 12:47

Intre timp mi-am luat Sakura Trinis 2.13 ML, suuuper lanseta!
Se simte ca o prelungire a mainii, si trimite inteparea cu eficienta maxima. De departe cea mai buna lanseta pe care am pescuit-o vreodata :D
Nu-i faca reclama mascata, ci pe fata, fiindca merita intr-adevar. Si eu am fost reticent mai ales cand am vazut pretul, dar merita fiecare banut.
Si, nu mai stiu cine a spus, are mandrina cam ciudata, cand o strangi vine cam intr-o parte, dar cred ca e posibil sa ajute la transmiterea vibratiilor din blanc :?
Ce parere aveti, eu totusi nu cred sa fie vre-o eroare de fabricatie...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 15 Oct 2007, 13:41

parca tu vorbisei cu "baietii de la kistler" care "rup cate trei patru" :lol: lasand gluma la o parte, sa'l stapanesti sanatos.

sorine, cu xml'ul ala am fost chiar grijuliu stiind ca nu'i al meu :lol: iti dai seama ce off-road fac cu shukanul. zilele astea mi'am croit loc cu el printre lastarisul de pe malul dunarii ahahahhahahah ziceai ca e maceta :lol: :lol:

ovidiu, eu gandesc in felul urmator: nu'mi iau o scula de pescuit s'o tin in vitrina si sa'mi fie frica sa trag cat pot de'un salau dintre pietroaie ca DOAMNE FERESTE se rupe batul..

mai mult, care vrea un tub de shukan 8'6'' il vand cu 300 de mii. al meu sta cu mulineta pe el, firul infasurat si twister pus :D

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 15 Oct 2007, 15:14

La momentul respectiv chiar ii banuisem de contra reclama, deh, tre sa vanda si ei marfa, nu ca ar duce lipsa de clienti, dar traim totusi intr-o societate mercantila.
Serios vorbind, chiar m-a uimit senzitivitatea Trinis-ului, parca pescuiesti cu o prelungire a mainii
:D
Si are putere, slava Domnului, am miscat barca din ancora :shock:
Pana acu nu am folosit-o insa cu greutati peste plaja specificata, dar o sa incerc tura viitoare cu jig de 12-15 gr sa vedem cum se comporta.

Scrie răspuns