discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

LiveKTA scrie:todi scrie:nici vorba sa se rupa stai linistit.
o singura chestie, frana slaba sau mono. o sa vezi de ce.
sa'l stapanesti sanatos.
Intotdeauna pescuiesc cu frana slaba.
Cu mono nu prea imi place sincer. Nu m-as schimba de la textil (Power Pro) la mono niciodata.
De ce zici asta? Crezi ca o sa se strice inelele din cauza textilului ?
nici vorba sa strice inelele, atata tot ca betele sunt foarte rapide si daca il loc de peste e vreo agatatura(buturuga etc) cu textil il poti rupe

-
todi
- veteran

-
Ionut the carp scrie:
nici vorba sa strice inelele, atata tot ca betele sunt foarte rapide si daca il loc de peste e vreo agatatura(buturuga etc) cu textil il poti rupe

nici vorba

rateaza foarte mult si'i mai si scapa daca pescuieste pe curent.
dai cu ea in agataturi cat vrei, n'are nici pe dracu'
-
Ionut the carp
- veteran

nu se stie nici odata cand e agatatura mai a d**cu a batu si ca nervu' pescarului

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
cum zice si todi, tre' dat putin cu frana slabita pt. ca Shukan-ul este de o rapiditate iesita din comun...e drept - cum a pus botu pe plastic i-ai si spart capu' cu jigu' dar daca intzepi din fundu' gradinii e posibil sa mai ratezi daca dai cu frana stransa maxim...eu unu nu am ratat pana acum cu el...cat despre ridicarea pestilor de pe fund sau fortzarea lor din agatzaturi,e o joaca

...despre rupt nu se poate pune problema...este un bat "gros in carne"...este un bat exclusiv pt. jig, iar ce povestesc unii ca se rup, raman povesti nemuritoare

-
mihai florescu
- veteran

LiveKTA scrie:Ce parere aveti despre SAKURA SHUKAN - 2,58 M, 15-40gr ?
(
http://www.sakura-fishing.com/pages/site_sakura.html )
Pretul este rezonabil (cca. 190 EUR) sper sa nu ne insele decat design-ul lansetei..
Oare se rupe tot asa repede ca un Ron Thomson ?
Astept raspuns de la un membru care poseda asa ceva... (VA ROG)
Sau o alternativa la aprox. 200-250 EUR actiune 15-40gr cu "aer japonez"
Yahoo ID: LiveKTA
in pretul asta eu as alege St.Croix Avid Salmon/Steelhead 8'6'' sau 9' si 1/2-2(14-56 gr).Am avut ocazia sa vad la lucru ambele bete si...ramin pe St.Croix
-
gigi 2007
- senior

Pai Todi eu ce am spus rau - am zis ca nu am auzit de Sacura Shucan si deci nu stiu mai nimic , ca dealtfel multa lume si multe magazine de pescuit ( daca dai cautare pe google la SACURA SHUCAN pe limba romana o sa gasesti o pagina cu patru linkuri ) in care unul e vorba de un magazin care spune ca anul asta o sa aduca produse SACURA , pe cand Shimano si Daiwa au aparut in comert imediat dupa revolutie chiar si in orasele mici si chiar nu am auzit pe nimeni vorbindule de rau.
Pescuiesc de cand eram pioner asa ca nu vad de ce parerea mea nu conteaza , iar site-urile de pescuit nu mai au secrete. I-am impartasit omului cam ce parere au si altii n-am spus ca asta e solutia cea mai buna pentru ca altfel toti ar cumpara astfel de lansete.
-
pupu
- veteran

Shukanu' nu e un bat rau ,ba din contra e destul de bine echilibrat si sta bine in mana, ce nu imi place la el e mandrina mai precis piulita care strange talpa mulinetei. Aceasta are un joc exagerat de mare in filet si dupa ce strangi mulineta conul piulitei ramane stramb dandu-i un aspect ciudat. Daca ar fi sa aleg si eu as alege St.Croix Avid Salmon/Steelhead.
Numai bine...
-
gabi udila
- senior

gigi,mai stii fraza lui nea nelu cu meandrele concretului?rar am vazut pe acest forum pe cineva sa scrie atit de mult din care sa intelegi atit de putin.tu iti recitesti unica fraza,compusa din 300 de rinduri?
-
gabi udila
- senior

in alta ordine de idei imi place batzul dar mi se pare totusi pretul cam mare.parerea mea