Lansete spinning Capture
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete spinning Capture
Bun e foarte posibil sa fie extra-fast ,dar mie imi pare un fast ...curat! Stii cum e ,chestie de mana ... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran
Asta e tot ce conteazaZamfi scrie:chestie de mana ...

As vrea o parere despre :
Quantum Tenton Trout II 240cm_116gr_wc2-20gr
Multumesc.
Quantum Tenton Trout II 240cm_116gr_wc2-20gr
Multumesc.
Florianis, poate gasesti raspuns la vreun topic cu lansete spinning Quantum. Topicul acesta este numai pentru lansete spinning Capture - Rapture.
- George1985
- veteran
Intrebare pentru cei care se pricep!
Este adevarat ca blankul de la Capture/Rapture Black Power are o concentratie de carbon mai mica si din aceasta cauza exista posibilitatea sa fie mai sensibil la socuri mecanice?
Stima!
Este adevarat ca blankul de la Capture/Rapture Black Power are o concentratie de carbon mai mica si din aceasta cauza exista posibilitatea sa fie mai sensibil la socuri mecanice?
Stima!
Nu stiu ce concentratie de carbon are blankul ala ...
Dar sa stii ca fenomenul este invers ... cu cat procentul de carbon este mai mare, cu atat blankurile sunt mai „casante”
Blankurile „low resin” au prob de genul ... gen K2 ...
Dar sa stii ca fenomenul este invers ... cu cat procentul de carbon este mai mare, cu atat blankurile sunt mai „casante”
Blankurile „low resin” au prob de genul ... gen K2 ...
- George1985
- veteran
Multumesc Bogdan82
Astept si alte pareri cu referire la blankul respectiv

Astept si alte pareri cu referire la blankul respectiv

Am si eu unul cel de 7-35g....si credema ca saracu a fost carat dupa mine peste tot,si lovit si scapat si nu are nici pe dreacu....dar cine stie poate este al meu mai "durabil"....si mai prinde si pesti citeodata!
Doar mandrina aia ma enerveaza la acest bat....in rest "jos palaria"...si l-am cumparat asa la "plezneala",acum sunt convins ca nu am dat banii aiurea...(cum am facut cu alte bete)!
Parerea mea este ca "nu este deloc casant"!,e sensibil,relativ usor,fast,materiale de calitate si bun la pret!
Nu fac reclama,sa nu se inteleaga gresit....! sunt doar posesorul acestiu bat!.
Doar mandrina aia ma enerveaza la acest bat....in rest "jos palaria"...si l-am cumparat asa la "plezneala",acum sunt convins ca nu am dat banii aiurea...(cum am facut cu alte bete)!
Parerea mea este ca "nu este deloc casant"!,e sensibil,relativ usor,fast,materiale de calitate si bun la pret!
Nu fac reclama,sa nu se inteleaga gresit....! sunt doar posesorul acestiu bat!.
- George1985
- veteran
Al meu e cel de 9'' si 15-50gr.
Am un prieten, forumist de aici, care a gasit o "problema" la bat...
Eram curios daca este adevarata.
Imi plac mandrina, actiunea, puterea, inele, blankul, designul si mai ales pretul!
A fost destul de incercat si al meu
Stima!
Am un prieten, forumist de aici, care a gasit o "problema" la bat...
Eram curios daca este adevarata.
Imi plac mandrina, actiunea, puterea, inele, blankul, designul si mai ales pretul!
A fost destul de incercat si al meu

Stima!
Care-i problema aia sa stiu si eu? Nu de alta ,dar si aseara am dat cu el si tot timpul imi face placere sa pescuiesc cu acest bat la spinning greu. Ca nu am prins nimic este alta poveste 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.