Lansete spinning Capture
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete spinning Capture
Pictoreee, ja la pescuit la copca cu tine sau cauti un 10/0 pi cocoasa ?
Bogdan, ce vrei nene, peste tot e asa...eu mi- am furat cand un vanzator a afirmat ca un otel e CPM ( Crucible Particlle Metallurgy) si cand colo el era Crucible, dar nu "powder" ...
Bogdan, ce vrei nene, peste tot e asa...eu mi- am furat cand un vanzator a afirmat ca un otel e CPM ( Crucible Particlle Metallurgy) si cand colo el era Crucible, dar nu "powder" ...
Ghenadie, mie mi-o pacut Xantia, si vb. serios...Am "pipait" si alte de la Rapture
, molcome...

Hai husiii, ca io acum sunt in cercatari denpiata pt o noua joarda de cast pt jalo, pana in 1/2 si vii tu cu Rapture... Vrei sa ma sucesc ?
bre ... daca iti iei Capture te arunca in apa Gabie cand mai pescui cu elGhenadie scrie:Hai husiii, ca io acum sunt in cercatari denpiata pt o noua joarda de cast pt jalo, pana in 1/2 si vii tu cu Rapture... Vrei sa ma sucesc ?

vezi de pune mana pe un NFC HM sau un T Russel Supershore daca iti plac astea mai blande ... sau Legendul de 5/8oz daca iti plac astea mai ranga

nu-s chiar asa de rele la pret Xantia... setul ala de SIC-uri adus de prin state sau luat de la noi te costa spre 300RON ... italienii au niste standarde destul de ridicate ... ajung in fiecare an pe-acolo vara si am ramas uimit de ce scule folosesc la bass ... am vazut o groaza de Evergreen-uri, Deps-uri si Megabass-e ... + multe gume de 10E pliculD_ali scrie:Ghenadie, mie mi-o pacut Xantia, si vb. serios...Am "pipait" si alte de la Rapture, molcome...
![]()

eu am vazut ceva pe la 2.70 pe 50g ... Black Power se cheama ... cele mai reusite lansete pe care le-am vazut in gama lor de pret - lucrate curat, rapide si destul de senzitive ... mie mi-au placut mai mult decat Pulse-ul care-i semnificativ mai scump ...
- George1985
- veteran
Deci s-a votat, Black Power se pare ca impresioneaza pe majoritatea.
Pe ea am pus si eu ochii, la 2.74 m, stie cineva unde e cel mai bun pret?
La Givadi este 448ron
Pe ea am pus si eu ochii, la 2.74 m, stie cineva unde e cel mai bun pret?
La Givadi este 448ron

Bogdane, io nu te- am injurat, de ce imi zici de K2 ?
Eu sunt tentat de un Auriga Nuovo... Pacat ca e pana in 3/8 oz... Eu caut ceva pana in 1/2 ...
Nu mai vreau sa ma arunc la orice joarda...

Eu sunt tentat de un Auriga Nuovo... Pacat ca e pana in 3/8 oz... Eu caut ceva pana in 1/2 ...
Nu mai vreau sa ma arunc la orice joarda...
- George1985
- veteran
Cate inele are pana la urma Black Power de 2.74m?
Pe un site vad 9, in alta poza 7...
Pe un site vad 9, in alta poza 7...

- George1985
- veteran
Si inca o chestie, poate imi traduce cineva
H (heavy daca nu ma insel) ce tip de actiune este, extra fast sau fast?
Respectiv MH?

H (heavy daca nu ma insel) ce tip de actiune este, extra fast sau fast?
Respectiv MH?

Deci BP are 9 inele! Pe verificate!
H-heavy are legatura cu puterea batului nu cu actiunea! Puterea este pana in 50 g parca .Deci ,teoretic (si practic aici!) lanseta se incarca corect cu greutati pana in 50 g .
Actiunea batului este fast ,in sensul ca lucreaza prima treime de varf a batului .Parerea mea . La extra-fast lucreaza parca 1/4 sau 3/8 din varful batului , nu mai stiu exact ,dar nu e cazul la acest bat .

H-heavy are legatura cu puterea batului nu cu actiunea! Puterea este pana in 50 g parca .Deci ,teoretic (si practic aici!) lanseta se incarca corect cu greutati pana in 50 g .
Actiunea batului este fast ,in sensul ca lucreaza prima treime de varf a batului .Parerea mea . La extra-fast lucreaza parca 1/4 sau 3/8 din varful batului , nu mai stiu exact ,dar nu e cazul la acest bat .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran
Asta e descrierea de "pe apa"
" Lungime (m) : 2.74
Numar elemente : 2
Putere (gr) : 15-50
Actiune : Extra-Fast
Descriere produs
Construita pe un blank de carbon CX-1 de ultima generatie, aceasta lanseta este exact ceea ce aveti nevoie daca sunteti in cautarea lansarilor lungi si precise.
Foarte usoara datorita manerului split-grip de EVA, inelelor si mandrinei Fuji, dar deasemenea foarte puternica in sectiunea inferioara, dupa mufarea executata prin spigot.
Toate aceste componente fac din aceasta lanseta una foarte senzitiva ce va ajuta sa intepati de fiecare data corect si la timp. "

" Lungime (m) : 2.74
Numar elemente : 2
Putere (gr) : 15-50
Actiune : Extra-Fast
Descriere produs
Construita pe un blank de carbon CX-1 de ultima generatie, aceasta lanseta este exact ceea ce aveti nevoie daca sunteti in cautarea lansarilor lungi si precise.
Foarte usoara datorita manerului split-grip de EVA, inelelor si mandrinei Fuji, dar deasemenea foarte puternica in sectiunea inferioara, dupa mufarea executata prin spigot.
Toate aceste componente fac din aceasta lanseta una foarte senzitiva ce va ajuta sa intepati de fiecare data corect si la timp. "