lansete salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: lansete salau
la fishshop
AVS70MHF
7' ft, 2.13 mt
1
3/8 - 3/4 oz,10-21 gr
8-14 lb, 3.63-6.36 kg
Medium Heavy
Fast
5
643 RON
In stoc
AVS70MHF
7' ft, 2.13 mt
1
3/8 - 3/4 oz,10-21 gr
8-14 lb, 3.63-6.36 kg
Medium Heavy
Fast
5
643 RON
In stoc
Multumesc de raspunsuri la toti . Draqdavil ceea ce mi-ai recomandat cred ca este buna dar este prea tare pt ce-mi trebuie.
Pe rau pescuiesc deocamdata doar la clean si ce pica pe langa (cu asta am inceput mai tare spiningul) iar in primavara trecuta am luat o barca pentru primavara si ntoamna pentru lacuri iar in zona mea lacurile in afara de sacalaia cam toate ce tin salau sunt foarte mici ca adancime 0-1.5 m cu o medie de 1m cu exceptia unor gropi , putine , cu adancimi pana in 4 m dar care sunt mici ca dimensiuni.
Lucianfiat multumesc de recomandari si daca se poate recomanda-mi daca poti o sakura din cate am vazut prin cluj cam asta cred ca ar fi cea mai buna alegere pret calitate , pe care am si putut sa o tin in mana nu mai stiu exact modelul singurul bai pe care il avea este faptul ca este dintr-o bucata si e cam greu cu transportul.Pana se dezgheata pe la noi tot iau una.
Pe rau pescuiesc deocamdata doar la clean si ce pica pe langa (cu asta am inceput mai tare spiningul) iar in primavara trecuta am luat o barca pentru primavara si ntoamna pentru lacuri iar in zona mea lacurile in afara de sacalaia cam toate ce tin salau sunt foarte mici ca adancime 0-1.5 m cu o medie de 1m cu exceptia unor gropi , putine , cu adancimi pana in 4 m dar care sunt mici ca dimensiuni.
Lucianfiat multumesc de recomandari si daca se poate recomanda-mi daca poti o sakura din cate am vazut prin cluj cam asta cred ca ar fi cea mai buna alegere pret calitate , pe care am si putut sa o tin in mana nu mai stiu exact modelul singurul bai pe care il avea este faptul ca este dintr-o bucata si e cam greu cu transportul.Pana se dezgheata pe la noi tot iau una.
Ca sa nu mai deschid inca un topic, care ar fi cea mai potrivita lanseta de pe pagina asta (pana in pragul de 120-130 de euro)
-> http://www.fishingtackle24.de/index.php ... sort=price ?
Ma intereseaza ceva cu plecare de la 5-7 grame si sa duca in 21, hai maxim maximorum 28.
Mie imi face cu ochiul Savage Gear Bushwhacker dar naiba stie cum o fi de fapt (3-18 grame imi e sa nu fie cam bleaga)
Ar mai fi interesante si Technium sau Daiwa Twitchin Stick.
-> http://www.fishingtackle24.de/index.php ... sort=price ?
Ma intereseaza ceva cu plecare de la 5-7 grame si sa duca in 21, hai maxim maximorum 28.
Mie imi face cu ochiul Savage Gear Bushwhacker dar naiba stie cum o fi de fapt (3-18 grame imi e sa nu fie cam bleaga)

Ar mai fi interesante si Technium sau Daiwa Twitchin Stick.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Am gasit una care ma atrage mai tare si nu e sakura ci daiwa fuego 1/6-3/8 2.1 m ce parere aveti (pentru ce imi trebuie mie cred ca e cea mai buna lanseta pe care am pus mana cel putin in magazinele din cluj) , va rog un mic ajutor din partea celor care o detin (pareri).
E faina joarda,daca nu te deranjeaza ca e dintr-o bucata ia-o,pretul era bun,cu vreo 10-20 de lei mai ieftina ca in state,era sa o iau eu sa o imperechez cu o mulineta Fuego dar am primit cadou altceva.
-
- senior
uite pentru lac, numai pentru lac shimano compre cred ca e foarte buna
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 15198.html
Are varf finut, e tare pe cotor, blank gros in carne, senzitiva(e taiată pluta din faţă şi ai contact cu degetul direct pe blank)... o are un prieten. Actiune reala pana in 14 grame.
Sau Shimano Clarus, pana in 17,5.. am eu. Merge si pe rauri. Asta faţa de Compre e mai tare pe varf si duce pana la 17 grame cat scrie pe ea.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 15198.html
Are varf finut, e tare pe cotor, blank gros in carne, senzitiva(e taiată pluta din faţă şi ai contact cu degetul direct pe blank)... o are un prieten. Actiune reala pana in 14 grame.
Sau Shimano Clarus, pana in 17,5.. am eu. Merge si pe rauri. Asta faţa de Compre e mai tare pe varf si duce pana la 17 grame cat scrie pe ea.
-
- veteran
Ce parere aveti SHIMANO BEAST MASTER AX 2.10 ML 5-20GR se preteaza la jiguri?
in nici un caz,e fleashca!cleanercrist scrie:Ce parere aveti SHIMANO BEAST MASTER AX 2.10 ML 5-20GR se preteaza la jiguri?
-
- utilizator nou
am sanse cu asa ceva la pescuitul cu shad? exclusiv la salau si somnic?{ de la ultima mea vizita pe forum ,am dat de salau si somnic si m-am indragostit de acest stil de pescuit (mentionez ca nu am mai folosit lanseta de spininng niciodata)}si care ar fi mai buna? Lanseta Sakura Rookie 2,33/2bc 10-35 gr,cu actiune rapida, sau LANSETA PULSE EVO SPIN 802H 2,40M/15-50GR, sau LANSETA PULSE EVO SPIN 722H 2,18M/15-40GRcu actiune ultra rapida ,(apropo ultra rapida e mai spre super fast sau mai moale un pic?),ori poate nici una
eu am prins toti pestisorii care mi-au atacat momelile , cu exceptia unui avatel ,cu o lanseta de la baracuda de 2,4 m jet spin,de 10-30 gr, dar vreu ceva mai bun ,apropo am mai pus ceva la buget (cam 600 ron).
O mulineta care sa mearga bine cu multifilamentul de la sunnline,dar un pic mai low cost decat daiwa infinityQ.
ps:am eliberat toti strapii , mai putin un somnic pe care la papat fiica-mea.am vrut sa vii arat si voua dar era sa-mi prind urechila si am renuntat.(mai usor a fost sa-i prind).
va multumesc........................

O mulineta care sa mearga bine cu multifilamentul de la sunnline,dar un pic mai low cost decat daiwa infinityQ.
ps:am eliberat toti strapii , mai putin un somnic pe care la papat fiica-mea.am vrut sa vii arat si voua dar era sa-mi prind urechila si am renuntat.(mai usor a fost sa-i prind).
va multumesc........................

I LOVE FISHING