lansete salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: lansete salau
as avea nevoie si eu de niste recomandari pentru o lanseta pentru pescuitul salaului cu jiguri din barca pe lac deci lungime(2.1 sau 2.4 , as opta pentru 2.4m ca mai pescuiesc si de pe mal) greutatile totale ale nalucilor sunt intre 4-15 gr . Am mai pescuit la salau cu jig dar nu cu lenseta special conceputa pentru asa ceva si doresc achizitionarea uneia pentru ca sa micesc procentul rateurilor care le am cu lanseta actuala care este cam moale (procentul este cam de 80%) , sper ca nu gandesc gresit cand cred ca din cauza lansetei am rateurile.Ca si pret nu stiu ce sa zic pentru ca pot sa iau si din clasa superioara dar nu stiu cat merita tinand cont ca pescuiesc doar recreativ . Sper ca nu se supara nimeni ca am intrebat aici . Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Bad post:))
nimeni nimic ? cred ca am fost destul de explicit in ce conditii doresc sa folosesc lanseta , si totusi nimeni nimic?
cunostintele mele in privinta salaului sunt spre zero neprezentand vreun interes pentru mine asa ca nu am ce sa recomand dar scriu mesajul asta doar pentru a iti spune ca motivul pentru care lipsesc recomandarile ar fi faptul ca exista cateva zeci de topicuri in care s-a discutat aceeasi chestie, deci daca iei putin la frunzarit forumul cu siguranta vei gasi chiar prea multe recomandari si vei fi si mai rau bagat in ceata ...nadgob scrie:nimeni nimic ? cred ca am fost destul de explicit in ce conditii doresc sa folosesc lanseta , si totusi nimeni nimic?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
vezi ca e un wild river la vanzare pe forum
asta cam impaca si capre si varza
varza o impaca chiar foarte bine(apropo de tarponi)
asta cam impaca si capre si varza
varza o impaca chiar foarte bine(apropo de tarponi)

Treci la cast.Ia un legend elite si gata:))
-
- senior
ia-o si tu mai usor nu chiar cu legend-ul ca poate nu-ti place sa dai la salau si salul sa nu fie acolo... eu zic ca un sh ales cu grija face mult mai multe decat unul nou, scump si inutil.
-
- utilizator constant
rateurile apar din cauza ca lanseta este prea moale si nu reusesti sa intepi eficientnadgob scrie:as avea nevoie si eu de niste recomandari pentru o lanseta pentru pescuitul salaului cu jiguri din barca pe lac deci lungime(2.1 sau 2.4 , as opta pentru 2.4m ca mai pescuiesc si de pe mal) greutatile totale ale nalucilor sunt intre 4-15 gr . Am mai pescuit la salau cu jig dar nu cu lenseta special conceputa pentru asa ceva si doresc achizitionarea uneia pentru ca sa micesc procentul rateurilor care le am cu lanseta actuala care este cam moale (procentul este cam de 80%) , sper ca nu gandesc gresit cand cred ca din cauza lansetei am rateurile.Ca si pret nu stiu ce sa zic pentru ca pot sa iau si din clasa superioara dar nu stiu cat merita tinand cont ca pescuiesc doar recreativ . Sper ca nu se supara nimeni ca am intrebat aici . Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
o lanseta rapida( fast) te va ajuta cu siguranta atunci cand cauti salaul cu jig-ul.
lansetele de provenienta americana sunt cele mai recomandate de majoritatea care dau la jig, bineinteles ca sunt si lansete japoneze foarte bune dar acolo vorbim de alti bani .
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
@salauldeolt
Salutam! O intrebare si de la mine: ma tot bate gandul sa pun mana pe un avid ptr salau si expozitia asta m-a intaratat si mai tare (am probat cateva si dintr-o bucata si din doua si par a fi joarde de soi bun) si vroiam sa stiu unde as putea gasi o astfel de lanseta daca se poate la un pret mai accesibil. De noua de la magazin e o poala de bani, vreo 750 lei si ma gandeam ca poate s-or gasi pe undeva si mai eftine dar nu stiu eu pe unde. Multumesc anticipat si scuze de off topic.
Salutam! O intrebare si de la mine: ma tot bate gandul sa pun mana pe un avid ptr salau si expozitia asta m-a intaratat si mai tare (am probat cateva si dintr-o bucata si din doua si par a fi joarde de soi bun) si vroiam sa stiu unde as putea gasi o astfel de lanseta daca se poate la un pret mai accesibil. De noua de la magazin e o poala de bani, vreo 750 lei si ma gandeam ca poate s-or gasi pe undeva si mai eftine dar nu stiu eu pe unde. Multumesc anticipat si scuze de off topic.