Lansete premium pt jigging din barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Lansete premium pt jigging din barca
Salutare,
Caut pt un prieten doua lansete de fabrica (prima optiune) dar sunt deschis si la variante de blank-uri cu urmatoarele specificatii:
- putere 1/4 - 1oz, actiune fast sau x-fast, lungime aprox 6'6"-7'3"
- putere 1/2 - 1 1/2oz, actiune fast sau x-fast, lungime aprox 6'6"-7'3"
Aplicatia este jigging salau pe Dunare din barca.
Buget max 800eur / lanseta.
Ce optiuni sunt pe moment pe piata? SCV am inteles ca nu mai sunt ce au fost, cu NFC X-Ray e loterie, NRX n-au varianta mai puternica, etc, etc
Merci
Caut pt un prieten doua lansete de fabrica (prima optiune) dar sunt deschis si la variante de blank-uri cu urmatoarele specificatii:
- putere 1/4 - 1oz, actiune fast sau x-fast, lungime aprox 6'6"-7'3"
- putere 1/2 - 1 1/2oz, actiune fast sau x-fast, lungime aprox 6'6"-7'3"
Aplicatia este jigging salau pe Dunare din barca.
Buget max 800eur / lanseta.
Ce optiuni sunt pe moment pe piata? SCV am inteles ca nu mai sunt ce au fost, cu NFC X-Ray e loterie, NRX n-au varianta mai puternica, etc, etc
Merci
Re: Lansete premium pt jigging din barca
Fishing Art,Six Elements,Zenaq. 

Salutare.De fabrica e mai greu ca, in general, sunt dezechilibrate , greoaie sau extrem de scumpe daca sunt top...
Cele custom pot fi o solutie si pt Dunare Fishing Art ,Point Blanc sau Nfc mi se par ok.
Ca idee, Si o sa si gasesti sh...Sau le face omul direct pe mana si pretentiile lui.Pretul custom, componente top , se invarte la 3000 lei.Sh le gasesti in zona de 2000lei.
Cele custom pot fi o solutie si pt Dunare Fishing Art ,Point Blanc sau Nfc mi se par ok.
Ca idee, Si o sa si gasesti sh...Sau le face omul direct pe mana si pretentiile lui.Pretul custom, componente top , se invarte la 3000 lei.Sh le gasesti in zona de 2000lei.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator
Fishing Art au 20 de modele
https://www.rutenbau-bochum.de/media/co ... r_2024.pdf
In afara de o ierarhie a pretului, cum faceti diferenta dintre cele xfast / fast?
O sa ma uit si la Point Blank
https://www.rutenbau-bochum.de/media/co ... r_2024.pdf
In afara de o ierarhie a pretului, cum faceti diferenta dintre cele xfast / fast?
O sa ma uit si la Point Blank
Nu prea inteleg...Eu am ,ca idee , am doua Kraag Elite de 7' , unul 7-28 g si unul 10-45g ,dintr-o bucata.Personal nu am ce le reprosa ...Tot ca parere personala , nu are rost sa treci de Elite ,catre Noctis de ex , pt bete de Dunare.Salaii de Dunare nu sunt ca maraitii aia de pe incinte
))).
Point Blanc sunt mai conice , o idee mai senzitive pt mana mea, dar atentie duc mult mai mult decat scrie pe blanc.Nfc , in stil Loomis clar, bune , senzitive , dar trebuie atentie la blanc , deoarece fiind rulate manual, doua blancuri cu acelasi cod au uneori diferente notabile intre ele!
6'th elements imi par mai potrivite pt ape mai mici, balti ,lacuri. Matagi T-Russel ,pana intr-un oz iar poate fi o solutie ,din doua bucati. Oferta bogata!
Doar o opinie personala si te rog sa o tratezi ca atare.

Point Blanc sunt mai conice , o idee mai senzitive pt mana mea, dar atentie duc mult mai mult decat scrie pe blanc.Nfc , in stil Loomis clar, bune , senzitive , dar trebuie atentie la blanc , deoarece fiind rulate manual, doua blancuri cu acelasi cod au uneori diferente notabile intre ele!
6'th elements imi par mai potrivite pt ape mai mici, balti ,lacuri. Matagi T-Russel ,pana intr-un oz iar poate fi o solutie ,din doua bucati. Oferta bogata!
Doar o opinie personala si te rog sa o tratezi ca atare.
- johnnybravo
- Moderator
Pai vezi si tu lista de mai sus unde au listat baietii 20 de modele de bete, ia si alege din ele 
Vreau ce e mai bun la ora actuala pe piata, amicul asta al meu se uita la performanta batului si mai putin la bani.
Oferta de blank-uri Point Blank este redusa si cel putin din descrierea facuta de ei, poti face o triere rapid.
Am vorbit cu A.Sava si mi-a zis povestea blank-urilor NFC, eram chitit sa merg pe X-Ray dar acum nu-mi asum riscul sa comand ceva ce ar putea avea alte caracterisitici fata de specificatie...
Deci bete de fabrica inclusiv japoneze, dintr-o bucata, pt barca nu prea am ce alege?
M-am uitat la betele premium de la Sportex, au mai multe cu T1100 dar toate sunt din doua bucati deci teoretic ar pierde un pic din maximul de senzitivitate ce l-ar putea obtine cu un bat dintr-o singura bucata.

Vreau ce e mai bun la ora actuala pe piata, amicul asta al meu se uita la performanta batului si mai putin la bani.
Oferta de blank-uri Point Blank este redusa si cel putin din descrierea facuta de ei, poti face o triere rapid.
Am vorbit cu A.Sava si mi-a zis povestea blank-urilor NFC, eram chitit sa merg pe X-Ray dar acum nu-mi asum riscul sa comand ceva ce ar putea avea alte caracterisitici fata de specificatie...
Deci bete de fabrica inclusiv japoneze, dintr-o bucata, pt barca nu prea am ce alege?
M-am uitat la betele premium de la Sportex, au mai multe cu T1100 dar toate sunt din doua bucati deci teoretic ar pierde un pic din maximul de senzitivitate ce l-ar putea obtine cu un bat dintr-o singura bucata.
un 7'3'' one pieces este greu de transportat.chiar si cu tub,ocupa mult spatiu
ppti gasi destule variante mufabile,chestia cu senzitivitatea este relativa,depinde foarte mult de pescar,maniera de pescuit,etc
ppti gasi destule variante mufabile,chestia cu senzitivitatea este relativa,depinde foarte mult de pescar,maniera de pescuit,etc
Aia cu senzitivitatea la betele dintr.o bucata este poveste in opinia mea.Cele dintr.o bucata pot avea alte avantaje, dar nu neaparat senzitivitatea...comparativ cu cele din doua bucati.Sunt si de fabrica ,de ce sa nu fie? Si japoneze si americane.Eu insa nu ma bag sa le caracterizez pt ca nu am avut decat St Croix.Care sunt ok ,zic eu si acum...Clar dezechilibrate ,incepand cu blancul iar lanseta mai tare.Customul e altceva , cu o conditie: sa stii clar ce vrei de la lanseta!Apoi sa ai un rodbuilder bun! Iar aia cu ce e mai bun pe piata ...doar tu poti decide! Multi sunt inebuniti dupa Zenaq ,insa eu doar cand ma uit la ele ma apuca plansul cum arata....
Gusturi ce vrei! Deci fiecare are topul sau personal ,nu bate al meu cu al tau.Dar poti sa.i zici lui Andrei sa.ti faca recomandari ca omul stie jocul si chiar face bete ok,zic eu.

zamfi,daca andrei sava face bete doar "ok"....atunci iti recomand sa iei de fabrica 

Cel mult ok