Lansete japoneze Yamaga sau Tenryu ...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
crapmaniacul
veteran
veteran

Re: Lansete japoneze Yamaga sau Tenryu ...

Mesaj de crapmaniacul » 08 Ian 2015, 20:17

Geppetto, nu am facut decat sa-i raspund cu aceeasi moneda acestui personaj dubios .... Am deschis topicul despre acele lansete japoneze in dorinta de a ne impartasi unii altora din experientele proprii, experiente relativ reduse pe care le avem cu aceste bete dat fiind ca nu sunt atat de raspandite pe la noi.
M-am bucurat ca spre surprinderea mea au aparut multe postari de la colegii de forum mai experimentati, postari la obiect, foarte interesante, cu detalii limpezi despre anumite modele, cu puteri si actiuni diferite, respectiv informatii de substanta utile pentru multi useri. Daca reiei topicul de la inceput vei vedea despre ce vorbesc.
Indubitabil ca isi facu aparitia si insul frustrat cu comentarii tipice fara valoare intrinseca, opinii generale, atacuri la persoana, murdarii si mizerii tipice pentru el.
Are tot interesul sa denigreze cat poate acest gen de lansete si sa deturneze scopul topicului, sa-l duca in derizoriu ptr ca subiectul topicului personal i-ar aduce numai deservicii si posibil sa-si mai piarda din clientii cu dare de mana care este posibil sa fie tentati sa incerce sau sa-si sporeasca colectia de specialitati nipone. Scuze celor care au fost deranjati de comentariile mele cu privire la acest ins ratacit ... Toate bune !

ily
veteran
veteran

Mesaj de ily » 08 Ian 2015, 21:07

cristian.ene scrie:ily in clip nu vad decat o mare teama de a forta peste si a incercat sa evite orice ridicare a lansetei ca sa faca unghiuri mai mici intre fir si lanseta. Nu vad decat teama si o atitudine de protejare a lansetei.

7 inele +top pentru o lanseta atat de progresiva este un mare minus,

https://www.google.ro/url?sa=t&source=w ... cssrGCAovQ
Lanseta respectiva are 67gr.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 08 Ian 2015, 23:35

ily scrie:Dar de acest zenaq ce spuneti ? are 16 inele. http://www.top-fishing.fr/catalogue/art ... -rouf.html
Aceasta parca e din Terminator 5 cu inelele alea sf .... arata intr-un mare fel insa nu cred ca poti sa faci lejer lanseuri clasice cu inelul ala de plecare de nici tigara nu incape prin el ... Imi face impresia ca e o lanseta ptr pescuit squid unde nu ai nevoie de lanseuri lungi, pescuitul se face din barca mai mult pe verticala ... Oricum ar fi are o anumita prezenta ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Ian 2015, 23:53

Tocmai ce m-am intors de la un squid de pe mal , cu cat lansezi mai mult cu atat mai bine , pe bune .

Mda , scula demna pentru francezi , altfel cine sa o cumpere !

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 09 Ian 2015, 07:43

crapmaniacul scrie:
ily scrie:Dar de acest zenaq ce spuneti ? are 16 inele. http://www.top-fishing.fr/catalogue/art ... -rouf.html
Aceasta parca e din Terminator 5 cu inelele alea sf .... arata intr-un mare fel insa nu cred ca poti sa faci lejer lanseuri clasice cu inelul ala de plecare de nici tigara nu incape prin el ... Imi face impresia ca e o lanseta ptr pescuit squid unde nu ai nevoie de lanseuri lungi, pescuitul se face din barca mai mult pe verticala ... Oricum ar fi are o anumita prezenta ...
ar fi interesant de pescuit, mai ales iarna cand e cu - afara, in loc de 8-9-10 inele, acum tre sa fie supte 16 :lol:
Urasc atarnatorii!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 09 Ian 2015, 08:33

stefanflorin scrie:
crapmaniacul scrie:
ar fi interesant de pescuit, mai ales iarna cand e cu - afara, in loc de 8-9-10 inele, acum tre sa fie supte 16 :lol:

aaa, lesin :)))
deci cumva trebuie supta pana la cotor sa faca treaba :lol1:
Recoamnd jihadistilor sa treaca la nivelul urmator si sa bage firul prin blank, ceva gen zgarci la rube. Garantat presiunea pe peretele blankului va fi optima.

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 09 Ian 2015, 09:14

cristian.ene scrie: nu ma mai intereseza rodbuidingul

Presupunerile mele s au adeverit. Nu te mai intereseaza rodbuildingul pt ca nu mai ai clienti din cauza atitudinii tale. Practic ai murit pe limba ta. Cati pomi de craciun ai customizat dupa cum ti am prevestit acum cateva luni?
Daca nu mai esti interesat, te rugam insistent sa nu mai otravesti topicurile cu nebuniile si subiectivismele tale. Obs ca ai inceput sa te dai profesor la mulinete si fire. Lasa ne!

ily
veteran
veteran

Mesaj de ily » 09 Ian 2015, 10:27

aaa, lesin :)))
deci cumva trebuie supta pana la cotor sa faca treaba :lol1:
Recoamnd jihadistilor sa treaca la nivelul urmator si sa bage firul prin blank, ceva gen zgarci la rube. Garantat presiunea pe peretele blankului va fi optima.[/quote

Megabass si Daiwa au fiecare cate un model cu un singur inel,cu ajutorul acestuia firul este introdus in interiorul blankului si iese prin varful lansetei.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 09 Ian 2015, 16:21

:headbash: .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Ian 2015, 16:42

Mai , voi nu intelegeti ...
Scopu inelelor pe un bat ii de a proteja blanku , restu nu conteaza :lol:

Scrie răspuns