Lansete de salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 20 Iul 2011, 20:20

Inca ceva Serbane,maine plec in delta... nu e cea ce pare!!!....nu mai rezist... au trecut deja 8 zile de cand nu am vazut delta...trebuie sa ma intelegi...nu mai puteam,Ramane valabila iesirea de la sfarsitul lunii.Scuze pt. deviere.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 20 Iul 2011, 20:20

la bani asti te poti uita la un avid 6'8" medium x-fast
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 20 Iul 2011, 20:36

deltaic scrie:Inca ceva Serbane,maine plec in delta... nu e cea ce pare!!!....nu mai rezist... au trecut deja 8 zile de cand nu am vazut delta...trebuie sa ma intelegi...nu mai puteam,Ramane valabila iesirea de la sfarsitul lunii.Scuze pt. deviere.
Microb nevindecabil,la fel ca muntele ,nu se trateaza decat prin vizite cat mai dese

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Iul 2011, 20:39

sherbamont scrie:asta daca ne referim la lansete peste 400 euro,dar sub pretul asta ?
sunt fan declarat cabalas fe2 .fara pretentii azi. acum 20 de ani cine avea era in top . pestii de acum doj 'de ani si cu cei de azi au aceleasi obiceiuri`. singura diferenta este ca-s mai putini```` :cry:
m-am chinuit si am luat un berklei...d'ala superpopularizat.
cum l-am luat, s-a dus ...dupa cateva partide.
p.s. pana sa apara textilul...pescuia cineva de pe aici la salau? vorbesc de jigureli si alte jeguri!

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 20 Iul 2011, 20:47

rine scrie:
sherbamont scrie:asta daca ne referim la lansete peste 400 euro,dar sub pretul asta ?
sunt fan declarat cabalas fe2 .fara pretentii azi. acum 20 de ani cine avea era in top . pestii de acum doj 'de ani si cu cei de azi au aceleasi obiceiuri`. singura diferenta este ca-s mai putini```` :cry:
m-am chinuit si am luat un berklei...d'ala superpopularizat.
cum l-am luat, s-a dus ...dupa cateva partide.
p.s. pana sa apara textilul...pescuia cineva de pe aici la salau? vorbesc de jigureli si alte jeguri!
Mai putini si mai suspiciosi :lol: de asta acum dam cu textil de 0.08 fata de mono de 0,25 de acum 10-20 de ani, de asta s-a inventat florocarbonul si toate gumele posibile. Acum 8 ani, cand m-am apucat sa dau la salau puneam pe jig guvizi si aveam partide de vis, iar acum nu il pacalesti nici cu mama gumelor sau pestilor posibili si imposibili. scuzati off-ul!

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 20 Iul 2011, 20:48

Acu 20 de ani tineam cutii de Coca -Cola in vitrina. Cum sunt conservator si un pic dus, am dat ani de zile la salau cu mono.De exemplu ,cand am ajuns prima data pe Sarulesti (spre sfarsitul deceniului trecut) toata lumea dadea cu mono,de buna calitate dar mono.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 20 Iul 2011, 20:53

Am vrut sa zic secol dar mi-a iesit deceniu. Este vorba de "98.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 20 Iul 2011, 21:06

...in fond e vorba de-o industrie care tre' sa functioneze. :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iul 2011, 07:33

deltaic scrie:Deja se complica lucrurile >Chief<. Sunt fan declarat Evergreen si Megabass. Vorbim de SF-uri. Am fost la pescuit cu un prieten care are o pereche de Steez-uri si pot sa spun ca sunt incantat(le-am incercat).
Initiatorul topicului ne-a indemnat sa spunem cu ce pescuim la salau pe balta...
Io cu alea dau, nu "as da". Recunosc ca sunt exclusiviste, mai ales la pret, eu le-am luat noi sau in stare perfecta si la preturi de Elite si LTXuri noi, undeva intre 1200-1400 bucata. Nu te gandi ca am dat pe Crossfire de exemplu 1000 de euro, cat ar fi sa-l comanzi acum si sa platesti transport si tva. Si atunci da, hai sa vorbim si de lucruri complicate. Care iti plac dintre EG si Megabasuri? La serii ma refer sau ai vreun model preferat? Cum ti se par comparativ cu Steezurile?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 26 Iul 2011, 10:23

Gata! m-am intors! Cum bine ai sesizat"Chief", pe topicul asta ne laudam fiecare cu ce avem, nu cu ce ne-am dori. Referirea la Steezuri am facut-o ca remarca la ce a scris Vali Stratonov. Cunosc pescari,care,fara posibilitati materiale deosebite ,sunt al naibii de buni.Daca vrei sa-ti arat arsenalul meu te invit in delta in septembrie.Zona si data sunt flexibile.Invitatia asta o lansez pentru oricine.Mi-ar placea ca numele din forum sa capete si chip.Cu cortul sau la gazda pentru mine nu conteaza. In primul rand este o partida in delta, un schimb de experienta si la cati prieteni am in zona, ciorbele de peste sunt asigurate.

Scrie răspuns