Lansete de salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 20 Iul 2011, 07:45

Berkley Pulse 2,40 15-50g si Daiwa Exceler Seabass 2,70 40-120g dar dau numai si numai pe Dunare dupa salau.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Iul 2011, 08:09

Nu prea pescuies pe lac ,dar cind se intimpla folosesc mai mult un medium-light,extrafast,6.9ft.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 20 Iul 2011, 08:19

Eu pe lac, cand dau dupa salau, folosesc o PS66LF2 (1/16-5/16), cu care dau si la clean si biban :D.
Pentru situatii mai extreme, voi folosi o Berkley pulse de 2.18 (15-40)

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 20 Iul 2011, 09:55

Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy :lol: :lol: :lol: pe balta folosesc un Daiwa Ryukon 2,40m si actiune 21-42g,defapt lanseta se incarca la fel si cu 3,5g si cu 28g,este actiune fast,pe mine ma impresioneaza de fiecare data de cate ori o pescuiesc,din barca pe lac folosesc o lanseta Daiwa procyon 7-21g care la fel este o lanseta destul de heavy cu actiune extra-fast.Toate cele bune!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Iul 2011, 10:05

crystianoo scrie:Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy :lol: :lol: :lol: ....
:lol: :lol: :lol: :lol: si tu esti heavy ?! :lol1: ... mai cunosc un heavy .... :lol1: :lol1:
p.s.: cojones..... que tengas un buen viaje el viernes y SUERTE en el Ebro :twisted:
p.p.s.: asteptam poze cu monstrul din adancurile Ebrolui
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 20 Iul 2011, 10:44

Nuanta acestui topic este putin diferita de>configurare lansete salau<.Aici lansetele sunt deja configurate, cititorii sunt mai mult sau mai putin profesionisti,nu exista limite de suma .Fiecare si-a modelat lanseta pe gustul si mana sa.

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 20 Iul 2011, 11:12

Nemernic scrie:
crystianoo scrie:Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy :lol: :lol: :lol: ....
:lol: :lol: :lol: :lol: si tu esti heavy ?! :lol1: ... mai cunosc un heavy .... :lol1: :lol1:
p.s.: cojones..... que tengas un buen viaje el viernes y SUERTE en el Ebro :twisted:
Da nemernicule,si el e mai heavy ca mine(cel putin asa crede el) :lol: :lol: :lol: cat despre Ebro....hmmmm cred ca sunt pregatit pana in dinti...
Sper la capturi marete,va voi tine la curent cu mailuri la doua zile in care veti gasii pozele cu capturile mele :P :P :P

Ps:ca si o paranteza la subiectul topicului voi merge si spania in vacanta si voi pescuii pe raul Ebro la spinning cu o lanseta Cormoran Thunderstick 2,70m actiune 40-120g fast,fir tuffline de 0,28mm rezistenta la nod 26 kg,si ca naluci voblere peste 10 cm,linguri de la 30g la 60g gume de la 10 cm in sus,cu toate aceste mistasuri voi da dupa somnii aia mari de acolo,ca si zona de pescuiala as enumara pt cei care cunosc RibaRoja,Mequinenza,Caspe,Ciphrana...etc,Voi revenii cu detalii(scuze de off topic)

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 20 Iul 2011, 11:27

crystianoo scrie:
Nemernic scrie:
Da nemernicule,si el e mai heavy ca mine(cel putin asa crede el) :lol: :lol: :lol: cat despre Ebro....hmmmm cred ca sunt pregatit pana in dinti...
Sper la capturi marete,va voi tine la curent cu mailuri la doua zile in care veti gasii pozele cu capturile mele :P :P :P

Ps:ca si o paranteza la subiectul topicului voi merge si spania in vacanta si voi pescuii pe raul Ebro la spinning cu o lanseta Cormoran Thunderstick 2,70m actiune 40-120g fast,fir tuffline de 0,28mm rezistenta la nod 26 kg,si ca naluci voblere peste 10 cm,linguri de la 30g la 60g gume de la 10 cm in sus,cu toate aceste mistasuri voi da dupa somnii aia mari de acolo,ca si zona de pescuiala as enumara pt cei care cunosc RibaRoja,Mequinenza,Caspe,Ciphrana...etc,Voi revenii cu detalii(scuze de off topic)
beeiiii....si voi sunteti "HEAVY"...???...aualeuuu.... :lol: :lol: :lol: ....cat despre Espana ...nu am de ce sa ti zic fir intins . pt ca va fi sigur intins....ci doar ai grija sa nu te ia cu totu.... :lol: .....asa cum te am invatat si pregatit da?.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....numai pot de ras....scuze de off guys......

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Iul 2011, 11:33

offtopic....Pssssssssss liniste.... a intrat El Heavy :respekt:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 20 Iul 2011, 12:15

Nemernic scrie:offtopic....Pssssssssss liniste.... a intrat El Heavy :respekt:
numai strica topicul te rog..."HEAVY" ule.... :evil:

Scrie răspuns