Lansete de salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- crystianoo
- veteran
Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy
pe balta folosesc un Daiwa Ryukon 2,40m si actiune 21-42g,defapt lanseta se incarca la fel si cu 3,5g si cu 28g,este actiune fast,pe mine ma impresioneaza de fiecare data de cate ori o pescuiesc,din barca pe lac folosesc o lanseta Daiwa procyon 7-21g care la fel este o lanseta destul de heavy cu actiune extra-fast.Toate cele bune!

crystianoo scrie:Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy![]()
![]()
....

p.s.: cojones..... que tengas un buen viaje el viernes y SUERTE en el Ebro

p.p.s.: asteptam poze cu monstrul din adancurile Ebrolui
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crystianoo
- veteran
Da nemernicule,si el e mai heavy ca mine(cel putin asa crede el)Nemernic scrie:crystianoo scrie:Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy![]()
![]()
....
![]()
![]()
![]()
si tu esti heavy ?!
... mai cunosc un heavy ....
![]()
![]()
p.p.s.: asteptam poze cu monstrul din adancurile Ebrolui

Sper la capturi marete,va voi tine la curent cu mailuri la doua zile in care veti gasii pozele cu capturile mele

Ps:ca si o paranteza la subiectul topicului voi merge si spania in vacanta si voi pescuii pe raul Ebro la spinning cu o lanseta Cormoran Thunderstick 2,70m actiune 40-120g fast,fir tuffline de 0,28mm rezistenta la nod 26 kg,si ca naluci voblere peste 10 cm,linguri de la 30g la 60g gume de la 10 cm in sus,cu toate aceste mistasuri voi da dupa somnii aia mari de acolo,ca si zona de pescuiala as enumara pt cei care cunosc RibaRoja,Mequinenza,Caspe,Ciphrana...etc,Voi revenii cu detalii(scuze de off topic)
- danielcocea
- veteran
beeiiii....si voi sunteti "HEAVY"...???...aualeuuu....crystianoo scrie:Da nemernicule,si el e mai heavy ca mine(cel putin asa crede el)Nemernic scrie:crystianoo scrie:Mie de fel imi plac betele mai heavy deorece si eu sunt un heavy![]()
![]()
....
![]()
![]()
![]()
si tu esti heavy ?!
... mai cunosc un heavy ....
![]()
![]()
p.p.s.: asteptam poze cu monstrul din adancurile Ebrolui![]()
![]()
cat despre Ebro....hmmmm cred ca sunt pregatit pana in dinti...
Sper la capturi marete,va voi tine la curent cu mailuri la doua zile in care veti gasii pozele cu capturile mele![]()
![]()
![]()
Ps:ca si o paranteza la subiectul topicului voi merge si spania in vacanta si voi pescuii pe raul Ebro la spinning cu o lanseta Cormoran Thunderstick 2,70m actiune 40-120g fast,fir tuffline de 0,28mm rezistenta la nod 26 kg,si ca naluci voblere peste 10 cm,linguri de la 30g la 60g gume de la 10 cm in sus,cu toate aceste mistasuri voi da dupa somnii aia mari de acolo,ca si zona de pescuiala as enumara pt cei care cunosc RibaRoja,Mequinenza,Caspe,Ciphrana...etc,Voi revenii cu detalii(scuze de off topic)

- danielcocea
- veteran