Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
eu dau cu ea cu linguri si voblere, eventual spinnerbait-uri.
manerul e splitat cu fuji deluxe dps de 17 fara nimic in jurul mandrinei doar cu un inel metalic deasupra mandrinei. in capat are o bucata de eva de 13cm de la fishshop. ceva imagini pt cine a vazut lansete facute de Ene pe conceptcustomrods.ro.
manerul e splitat cu fuji deluxe dps de 17 fara nimic in jurul mandrinei doar cu un inel metalic deasupra mandrinei. in capat are o bucata de eva de 13cm de la fishshop. ceva imagini pt cine a vazut lansete facute de Ene pe conceptcustomrods.ro.
nu am gasit o fotografie identica pe site-ul lui Cristi.
asa ca o sa fac eu niste fotografii si o sa le pun.
Cum se comporta? varful e foarte elastic dar totusi e o lanseta medium. am aruncat si cu voblere de 23 de gr cu ea fara sa se cocoseze. elasticitatea asta de care vorbesc face ca nalucile sa joace mai natural chiar si cand pescuiesc cu multifilament. se preateaza la stiuca dar si la pastrav de lac cu linguri de 6-10gr.
Cum se comporta? varful e foarte elastic dar totusi e o lanseta medium. am aruncat si cu voblere de 23 de gr cu ea fara sa se cocoseze. elasticitatea asta de care vorbesc face ca nalucile sa joace mai natural chiar si cand pescuiesc cu multifilament. se preateaza la stiuca dar si la pastrav de lac cu linguri de 6-10gr.
-
- veteran
Asteptam niste foto...SILAEV VLAD scrie:nu am gasit o fotografie identica pe site-ul lui Cristi.
Ce ai prins concret cu ea pana acuma si ce greutate are? Ai pescuit-o si pe curenti puternici cu voblere peste 20 de gr?
Stiuci.
Nu stiu ce greutate are ,dar e foarte usoara pt o lanseta de fibra.
Eu nu am unde sa pescuiesc pe rauri cu curent puternic pe langa Bucuresti.
Pt rauri cu curent o sa dau cu lami skeet daca seeker-ul nu face fata.
Tu esti Ovidiu Stoenescu din valcea , nu?
E de ajuns lami skeet pt. olt. La seeker nu exista in seria de fresh water vreun blank mai tare decat lami skeet. Asa ca da cu lami ca e o lanseta dementiala. Am prins o stiuca de 3,200 si parca aveam o marlita in lanseta.
Nu stiu ce greutate are ,dar e foarte usoara pt o lanseta de fibra.
Eu nu am unde sa pescuiesc pe rauri cu curent puternic pe langa Bucuresti.
Pt rauri cu curent o sa dau cu lami skeet daca seeker-ul nu face fata.
Tu esti Ovidiu Stoenescu din valcea , nu?
E de ajuns lami skeet pt. olt. La seeker nu exista in seria de fresh water vreun blank mai tare decat lami skeet. Asa ca da cu lami ca e o lanseta dementiala. Am prins o stiuca de 3,200 si parca aveam o marlita in lanseta.
Vlad, 2 intrebari
1 sr 1/2 - 1 12 inteleg ca e derivat din blankul pe care ti l-am aratat SR 705R 3/8-1 1/2 ?
si lanseaza fara prb si nalucri reactive?
2. inteleg ca seekerul acela rupe.. si eu caut unul pe care sa-l fac de cast
poti sa-mi spui un model pe care mi-l sugerezi?
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... in-Inshore
sau
http://www.seekerrods.com/
multumesc
v
1 sr 1/2 - 1 12 inteleg ca e derivat din blankul pe care ti l-am aratat SR 705R 3/8-1 1/2 ?
si lanseaza fara prb si nalucri reactive?
2. inteleg ca seekerul acela rupe.. si eu caut unul pe care sa-l fac de cast
poti sa-mi spui un model pe care mi-l sugerezi?
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... in-Inshore
sau
http://www.seekerrods.com/
multumesc
v
Eu nu stiu alt skeet de 7 decat asta(1/2-1-1/2).
Da e foarte bun pt naluci reactive.
La seeker nu-ti pot recomanda pt ca nu stiu cam ce vrei tu de la lanseta respectiva. O vrei dintr-o bucata, mai rapida sau mai moderata, mai puternica sau mai fina ? Specia de peste tinta nalucile pe care le vei folosi. Depinde ce vrei. O lanseta mai specializata , sau una mai all round.
Da e foarte bun pt naluci reactive.
La seeker nu-ti pot recomanda pt ca nu stiu cam ce vrei tu de la lanseta respectiva. O vrei dintr-o bucata, mai rapida sau mai moderata, mai puternica sau mai fina ? Specia de peste tinta nalucile pe care le vei folosi. Depinde ce vrei. O lanseta mai specializata , sau una mai all round.