Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Zi bre Ilie...cu ce blank vrei sa terorizezi avatii si somnicii cu rattling-uri?:D
Nu Gabi...nu-mi mai trebe niciun custom...
Nu Gabi...nu-mi mai trebe niciun custom...
Frumoase-frumoase!
Ilie, chapeaux bas!

Ilie, chapeaux bas!

SVF scrie:ULK,stii cum mi-a fost trimis lemnul asta?Direct creanga(mersi George)Eu l-am adus apoi la forma care o vezi acum.Mersi mult,spor si tie
Te cred...am oxervat ca esti mester la gripuri din lemne...chiar imi place cum ies.Textura lemnului intodeauna mi-a placut. Ce e? Cires? Nuc?
De curand am achizitionat si eu un strung mic(nu neaparat pentru lemn)..poate mai scot si eu un grip/doua din bucata de nuc ce mai am pe stoc...
De marbling...doar atat...am incercat multe combinatii dar nu le-am considerat "de viitor" si le-am clasat...acolo mai trebuie lucrat putin sa iasa ceva de clasa. Asa arata al meu( mai demult)...dar a primit nitro/erase pana la urma..Poate mai incercam altadata.

Da Ulk a doua poza e mult mai ok. personal am o problema cu abtibildurile......si nu prea imi vine sa le las daca nu sunt perfect invizibile pe blank.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Mda...stickerul ala era cam vechi(e un blank care nu se mai fabrica)..si atat se putea face..era uscat si nu se lipea. Dar in realitate nu se observa asa cum se vede in poza...sunt macro-uri totusi de care se feresc majoritatea sa expuna pe aici ca iti arata toate detaliile nedorite 

Nu-s mester,doar ca lucrez mult mai ingrijit ca multi tamplari consacrati in pal si instructiuni PDF de asamblare.ULK scrie: Te cred...am oxervat ca esti mester la gripuri din lemne...chiar imi place cum ies.Textura lemnului intodeauna mi-a placut. Ce e? Cires? Nuc?
Lemnul e par slefuit cu 1200 si la o trecere cu mana lasa impresia de os.
No, ai vazut ce inseamna o prelucrare adecvata a lemnului
Si de ai sti ce se mai poate face... sta matza in coada

Si de ai sti ce se mai poate face... sta matza in coada

O, da !!!!!! 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran