Dap, asta e idea. Dar gandeste-te ca la cocalari nu asta ne deranjeaza defapt, ca sunt plini de aur si se imbaraca altfel. Daca sunt de treaba si au comportament ok in rest...nu am nimic cu aurul de pe ei sau de pe masinile lor.
Sa fi diferit( chiar si fara gust) nu reprezinta ceva rau. Ei sunt detestati pentru ce reprezinta ei deobicei..subcultura, infractiune,prostiturie....si deja avem un stereotip...le identificam dupa culori....si e gresit.
Dar daca cumva ne-ar fi fost dat sa aiba gusturile respective sa zicem strabunii nostrii sau indivizi pe care noi ii respectam dintr-un motiv sau altul......sa vezi ce normal si plictisitor era acum sa avem toti lansete placate cu aur

. Sau sa ravnim dupa ele

.
Doar un exemplu in acest sens....Dece nu detestam sau cel putin nu pe fata ...ca in multe biserici e plin de auriu si fel de fel de combinatii pompoase de culori stralucitoare si chiar chici-uri grosolane?Pentru ca acceptam ca reprezinta ceva bun. Nu?
Gusturi ...Influentate de multe. E mai ok sa acceptam ca fiecare cu P(beep) ma(beep)

.
Caterinca e ok bineneteles.

. De exemplu king dupa cum se vede a zis "jur pe rosu"

...credca da dupa tauri in ultima vreme de vrea si fir rosu

....
Andrei-ovidiu merge si la meci cu lanseta dupa el

.
Gigi vede doar cai verzi

.
Eu parca sunt cam popa in ultima vreme de am folosit ata neagra pe trei lansete in ultima luna
Ce gasha colorata suntem

....zici ca-i curcubeul Skittles. Si Skittles le place la toata lumea...Sau nu. Mie nu

.