Sa ne distram de semidoctii care cauta nod in papura..

Inafara de asta..
Care-i problema,cu iel??Inafara de texalium(pe matagi n-am gasit verde si io-s nebun dupa verde),toate celelalte briz brizuri au fost luate de pe matagi..Si daca un singur element constructiv e de pe matagi,da frate e ,parrdon..""with mtagi component..''
Si daca n-ar fi..uite care e subiectul topicului de fata..
Ashe ca,am avut io o fantezie cu un abtibild matagi lipit pa texalium mudhole..ei si??de razvan m. » Joi Oct 01, 2009 9:39 pm
Va propun un topic dedicat lansetelor custom, in care sa ne etalam ultimele fantezii in materie de rod-building.
Numa'Ovidiu are dreptul sa-si faca mhx,'dinamovist''???
Sau numa' mus koiu(oooops,e deshtu'cit cirnatzu,si nu mai poci edita

Poi ce ,io n-am dreptu'??Aia o fost fantezia mea..bashca sa rid cu pretenii,de ce "atenti "si "exigenti" se dau unii rodbuilderi p-acilea..mama ce atenti sint ei la ''greselile''altora..tot un fel de ''Ene",numa' ca ashe ,mai subtil,mai ielegant..
Marea mea mirare e ca n-a aparut(inca) Ene,tunind si fulgerind,pe binecunoscuta tema,acompaniat in surdina de moldavul ce beleshte vaci

'''Bah,daca e stralucitor ,nu inseamna ca este si functional""......

Si desi ,initial abtibildul o fost pus ashe de proba,acuma obligatoriu dau cu epoxy si acolo ramine,pentru ca ori de cite ori il voi vedea,imi voi aminti ce bine ne-am distrat....
Regretul meu profund este ca nu am fost,PRIMUL,care am asortat curado cu verde..

p.s.
W.B.F.-