Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2013, 06:34

Actibildul ala a fost pus acolo din acelsi motiv ca si 'kontwind-ull'' in acest topic.. :!:

Sa ne distram de semidoctii care cauta nod in papura.. :lol1: care pun botul precum bibanul,adinc,adinc...marii exegeti ai celei mai singeroase arene forumistice a tuturor timpurilor,in colliseumul facatorilor di joarde..

Inafara de asta..

Care-i problema,cu iel??Inafara de texalium(pe matagi n-am gasit verde si io-s nebun dupa verde),toate celelalte briz brizuri au fost luate de pe matagi..Si daca un singur element constructiv e de pe matagi,da frate e ,parrdon..""with mtagi component..''

Si daca n-ar fi..uite care e subiectul topicului de fata..
de razvan m. » Joi Oct 01, 2009 9:39 pm

Va propun un topic dedicat lansetelor custom, in care sa ne etalam ultimele fantezii in materie de rod-building.
Ashe ca,am avut io o fantezie cu un abtibild matagi lipit pa texalium mudhole..ei si??
Numa'Ovidiu are dreptul sa-si faca mhx,'dinamovist''???

Sau numa' mus koiu(oooops,e deshtu'cit cirnatzu,si nu mai poci edita :oops: )are dreptul sa-si faca husa-tub,dupa ce o belit vaca comunala,si apoi, incercind sa dea o dimensiune artistica odioasei crime ,face o tolba gen..''shorap-di-pele""??

Poi ce ,io n-am dreptu'??Aia o fost fantezia mea..bashca sa rid cu pretenii,de ce "atenti "si "exigenti" se dau unii rodbuilderi p-acilea..mama ce atenti sint ei la ''greselile''altora..tot un fel de ''Ene",numa' ca ashe ,mai subtil,mai ielegant..

Marea mea mirare e ca n-a aparut(inca) Ene,tunind si fulgerind,pe binecunoscuta tema,acompaniat in surdina de moldavul ce beleshte vaci :lol: ,of cors(Tavi corecteaza-ma rogu-te,daca gresesc :mrgreen: ),pe tema cu subiectul:

'''Bah,daca e stralucitor ,nu inseamna ca este si functional""...... :mrgreen:
Si desi ,initial abtibildul o fost pus ashe de proba,acuma obligatoriu dau cu epoxy si acolo ramine,pentru ca ori de cite ori il voi vedea,imi voi aminti ce bine ne-am distrat....

Regretul meu profund este ca nu am fost,PRIMUL,care am asortat curado cu verde.. :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s.
W.B.F.- :respekt: (a se lua ashe cum e,pi buni) :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2013, 06:38

johnnybravo scrie:va rog sa renuntati la ironii si tineti-va de subiect.

MI-NU-NE..... :shock: :shock: :shock:

.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 18 Apr 2013, 06:47

Nu-i galbena, ie "miere de tei"... :P :lol:
Felicitari ULK, pentru lucratura!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Apr 2013, 07:45

gigel si eu zic sa o lasi asa . te caracterizeaza :lol: :lol: :lol:

si daca tu compari vacile mele belite cu abtibildul tau iarasi sustin : LASA-L ACOLO ! :lol:

PS ai merita un report pt a doua mea silaba de care ti-e plina gura :lol: dar oricum nu iti face nimeni nik, so why bother ? mai bine ne radem . :D

PS superb texaliumul, l-ai impletit tu ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2013, 07:57

Rizi tu rizi,shorap di pele,da' nu-i risu' tau..
Si n-am intales,daca am vazut greseala cind nu s-a mai putut edita, :| io ce vina am ,ca-i timpul asa de scurt..

In postul ala al tau,cu dacia-bmw,ai patit la fel..,nu??
Adic' la membri musca13,se permit oftopicuri la greu...fie ele si din 'greseala',da la mini ,e imputabil..??

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Apr 2013, 07:59

Deci cum e cu X11? E prea puternic au ba?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Apr 2013, 08:04

semlecangheorghe scrie:Rizi tu rizi,shorap di pele,da' nu-i risu' tau..
Si n-am intales,daca am vazut greseala cind nu s-a mai putut edita, :| io ce vina am ,ca-i timpul asa de scurt..

In postul ala al tau,cu dacia-bmw,ai patit la fel..,nu??
Adic' la membri musca13,se permit oftopicuri la greu...fie ele si din 'greseala',da la mini ,e imputabil..??
ma sa stii ca e chiar al meu rasul :lol: . Poti da un report ca nu m-am oprit din ironii. asta daca simti ironia. daca nu , da-i inainte :lol: .

Ps la ce faza esti ? :twisted:

PPS nu pot sa iti zic despre membri M13 , ca nu-s :P . nici moderator nu-s sa iti zic cui permit io din astea . :lol: . Sunt un simplu cetatean. Nu doar ipocrit, mai nou si ironic :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Apr 2013, 08:10

si una ontopic : cum se poate realiza un abtibild sa mi-l pun pe lanseta ?
am poza aia cu love gigi si nu mi-o pot scoate din minte, si vreau sa o pun pe o lanseta de 50 lei pe care am achizitionat-o de curand :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Apr 2013, 08:12

'ai ma terminati, da-l dreac de aCtibild.
Semidoctilor :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2013, 08:15

@Tavi..
Acela este un blank pentru unii mai rutinati..
Unii, care au trecut peste greutatile inerente inceputului,cum ar fi minuirea grip-ului..
In vechile cronici ale 'castorilor',se zice ca ,este un sacrilegiu care atrage minia zeilor,sa nu stii a minui grip-ul,si sa atingi,fie si din greseala un blank hm.
Este pur simplu o etapa pe care nu ai voie sa o sari,sa o arzi prea repede,cum ar veni...
Uite,daca vrei eu te ajut cu placere :wink: Te iau cu mine la pescuit si poti sa exersezi cu grip-ul,pe salai,somni ori stiuci..cind vrei tu,acuma pe Vladi,mai incolo ,pe Mures..
No,dupa ce ai trecut de etapa cu grip-ul,putem vorbi si de phenix x11,si perceptia noastra asupra puterii blancului..Pina una alta,mai poti exersa pe clenii tai,dar pentru numele lui D-zeu..nu-i mai tiriii pe betoane ,caci ei alta perceptie asupra scarpinatului..hai,pa.. :wink:

.

Scrie răspuns